| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
"Projekt X" najskidaniji film prošle godine |
Odgovori
|
| Korisnik | |
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72578 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: "Projekt X" najskidaniji film prošle godineObjavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2013 u 16:36 |
"Projekt X" najskidaniji film prošle godineU godini u kojoj su blockbusteri privukli rijeke ljudi u kina, bilo je i dosta onih koji skidaju s interneta svoje omiljene filmove u pokušaju da zaobiđu visoke cijene ulaznica i gužvu multipleksa. Torrent Freak objavio je top 10 listu filmova koji su najviše ilegalno skidani s neta u 2012, koja je pokazala vrlo malo iznenađenja, osim činjenice da je Projekt X postao film koji je najviše puta skinut prošle godine. Film je preuzet zapanjujućih 8.720.000 puta, pobijedivši Nemoguću misiju - Protokol duh (8,5 milijuna), Vitez tame: Povratak (8.230.000), Osvetnici (8.110.000), a Sherlock Holmes: Igra sjena (7.850.000). Ovaj broj je čudan s obzirom da je Projekt X nije pobudio mnogo pažnje kada je objavljen, ali to nije zaustavilo ljude da ga skinu milijune puta. Dijelom bi to moglo imati veze s činjenicom da su ciljana publika bili srednjoškolci i studenti, koji raspolažu sa manjim sredstvima, ali su također dobro upućeni u bespuća interneta.
mojtv.hr |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2013 u 21:49 |
|
Ja sam se pokajao što sam ga skidao, od ovih 10 je Project X ubjedljivo najgori
|
|
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2013 u 22:34 |
|
Na toj top10 listi nisam skidao čak četiri komada: 1, 7, 8 i 10.
1 - učinilo mi se po komentarima na imdb-u da je to samo precijenjeno smeće producenta Hangovera 7 - imam originalni milenium i nepotrebni holivud remakei mi ne trebaju, pa nek je u njima i sto Višnjića 8 - nisam gledao ni žutog u kongresu, ni zeleni prekorameni mudodržač, ni branje para prdcem u Eminemovu facu, pa neću brate spast valjda na ovo 10 - nije li tih kvazi vampire fatale nastavaka bilo već dosta Sa mnom definitivno nešto nije u redu. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2013 u 22:34 |
|
Mene je taj film toliko oduševio, da sam ga tri puta gledao za tri dana... samo toliko
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
SilvioS
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2013 u 03:40 |
|
Ja dijelim filmove na ovakve kategorije
a) must-see -> to su brojevi 3 i 4 b) ići ću kino ako bude išao i netko drugi sa mnom -> ajde recimo 2 i 5 c) što da trošim pare i vrijeme, to se može pogledati i na "drugi način" -> brojevi 1 i 8 d) ne, hvala -> primjer je broj 10 Vjerujem da nisam jedini, tako da me ne čudi ako je neki film kao Project X puno downloadan. Ono, skineš si i spremiš u špajzu za kad nemaš ništa zanimljivo. |
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2013 u 04:59 |
|
Film je za new age tinejdžere, pošto bubuljice pršte na sve strane, a i radnja je u tom smeru, pa samim tim otud i toliki odziv verovatno.
|
|
![]() |
|
insideman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: Trstenik Status: Offline Points: 381 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2013 u 05:23 |
|
Šerlok mi je ovde jedini bio must see kao Ričijevom fanu. Betmena takođe gledao. Ledeno Doba ću gledati, Avangers verovatno ali ne uskoro, 7 odgledao desetak minuta premotavajući da vidim koliko liči na original a Diktatora gledam sad, trenutno na pauzi za doručak pošto sam ustao oko 4 1, 2, 6 i 10 neću sigurno nikada gledati Ažurirao insideman - 06.Sijecanj/Jan.2013 u 05:24 |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2013 u 11:07 |
|
Hm, a bio mi blam što sam ga preveo
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |