| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Movie 43 (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Movie 43 (2013)Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2012 u 00:15 |
Movie 43 (2013)![]() Žanr: komedija Režija: Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr, Rusty Cundieff, James Duffy, Griffin Dunne, Peter Farrelly, Patrik Forsberg, James Gunn, Bob Odenkirk, Brett Ratner, Jonathan van Tulleken Jezik: engleski Uloge: Hugh Jackman, Emma Stone, Gerard Butler, Elizabeth Banks, Kristen Bell, Naomi Watts, Kate Winslet, Anna Faris, Halle Berry, Richard Gere, Josh Duhamel, Uma Thurman... Premijera: 25. januar 2013. godine Hale Beri, Ričard Gir, Džerard Batler, Ana Faris, Terens Hauard, Kejt
Bekinsejl, Kejt Vinslet, samo su neki od glumaca koji igraju u
urnebesnom "Filmu 43". Politički nekorektan, seksualno šokantan i jednostavno presmešan, "Film 43" donosi zabavne povezane priče koje ćete morati da pogledate da biste u njih poverovali. Preuzeto sa: http://www.mondo.rs IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1333125/ Ažurirao CSInvestigator - 31.Prosinac/Dec.2012 u 00:17 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2013 u 17:26 |
|
Prevod je najavio nick2m ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2020 u 14:17 |
|
Ovo je genijalno! Ne znam zašto sam ovo odgađao pogledati sve ove godine. Neću detaljizirati ništa da slučajno ne ukvarim. Mastvočuša koju ćete obožavati kao ja jer vrijeđa sve što se može uvrijediti u današnjem društvu ili ćete mrziti iz tog istog razloga jer vam ne odgovara da vas se trola na takav način. Treba postati školska lektira. Ako se već meni skoro ukiselio, nemojte odgađati, pogledajte još danas.
Ažurirao JoxerTM - 20.Kolovoz/Aug.2020 u 14:28 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |