Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD/DivX Player Subtitle problemi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD/DivX Player Subtitle problemi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
vrba77 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vrba77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD/DivX Player Subtitle problemi
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 17:09

Koji program ljepi subtitlove u same frameove divx filma?! (Znači intergrira prijevod u film.)?!!! Koliko je to veliko cca.?!! Svi spominju ffdshow ali ja to ne kužim, to je izgleda da se automatski pokrenu a meni treba baš da budu U FRAMEU, tako da mi DVD radi bez podrške za titlove.

Pitam zato što sam uzeo neki divlji DVD/DivX Player koji (naravno) ne podržava: čćžđš, a nigdje firmwarea. A i kada bi našao firmware, prijevod na playeru je očajan. Mali žuti tekst gdje se moraš mučiti da pročitaš sa 3m udaljenosti od 75cm-skog TV-a pa bi mi ovo puno pomoglo. Hint: kaže mi lega da je vido kod nekog u PC Chipu prije 2-3 mjeseca taj program. Ajd pomagajte!!!

Ako je već netko postavio topic takav samo mi posaljite link, ja nisam nasao.

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 19:25

Koji imaš player?

Na vrh
skarahas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skarahas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 21:27

VirtualDubMod

skarahas
Na vrh
vrba77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vrba77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2005 u 23:34
Fuego Espana F-404DX. Čuj, za 400kn i nije tako loš. Čita i najoštećenije CD-ove, dobra kvaliteta slike, lijep design i super plavo svjetlo po noći na disleyu i na tipkama (ko neonke na autu izgleda)... ali ti ga titlovi stvarno jeb...
Na vrh
vrba77 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vrba77 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2005 u 16:09
dobro, uspio sam ih priljepit sa ffdshow-om kao u tutorialu na siteu ali sada mi je kvaliteta slike očaj. Kada maknem ffdshow, opet je dobra... P.S U tutorialu je neka druga verzija ovog ffdshowa nego što ja imam. Nemam pola tih opcije... šta to trebam podesit da mi bude dobra kvaliteta s ffdshowom ?!!!
Na vrh
xandra View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xandra Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2005 u 22:16

probaj sa virtual dub mod nadji tutorial i pokusaj

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,140 sekundi.