Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pretplata (subscription) na dodane titlove korisni
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pretplata (subscription) na dodane titlove korisni

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bilke View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bilke Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pretplata (subscription) na dodane titlove korisni
    Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2012 u 00:15
pozdrav.

ako mogu jedan zanimljiv prijedlog da iznesem... pao mi ja na pamet ponajviše zbog serija i učestalosti njihovih titlova, te zbog dobrog rada pojednih korisnika i prevoditelja.

prijedlog je ovaj: možete li dodati pretplatu na korisnika, da se javlja stalno na mail kad korisnik uploada svoj titl na stranicu??

vjerujem da bi to moglo funkcionirati kao pretplata na forum teme, kako javlja za svaki odgovor na temu na koju se pretplatiš...

ovako znam da neki korisnik prevodi neku seriju, i očekujem njegov titl u to skorašnje vrijeme pa posjećujem stranicu po više puta na dan. ali eto nekad se to zna malo razvuć, pa bi onda ova opcija bila super za svakoga!

što kažete?
Bilke5

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2012 u 10:52
Originalno postovano od strane Bilke Bilke piše:

i očekujem njegov titl u to skorašnje vrijeme pa posjećujem stranicu po više puta na dan u više dana.

Tako je kolega, to je duh. Clap Redovni korisnici koji su stalno na sajtu/forumu su oni koji nam trebaju, a ne kampanjci, sram ih bilo. E kad bi bilo više članova poput tebe. Još jednom, svaka čast kolega!!! Clap
Na vrh
Gaca62 View Drop Down
Translator Legend
Translator Legend
The Legend of titlovi.com

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gaca62 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2012 u 11:48
Ja mislim da je najbolje da svi prevodioci dobiju adrese potencijalnih konzumenata svojih prevoda pa da im šalju svoje titlove a ne da ih bez veze kače na sajt. Tako se ne bi smatrala bespotrebna gužva, a konzumenti bi odmah dobijali šta žele. bajbaj

Ovde ko ne poludi, taj nije normalan
Na vrh
Bilke View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bilke Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2012 u 12:34
vidim, OPET!!! (op.a.), da se s vama ne da normalno razgovarat!!!

ostajte mi pozdravljeni i baš takvi kakvi jeste... :))
Bilke5

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2012 u 14:04
Brate, pa što si bre na kraj srca? Pa zezamo se... auuu bre neki ljudi se odmaK naljute... ne verujem uopšte.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.