| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
za titlove dajem divx |
Odgovori
|
| Korisnik | |
HENKY
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: za titlove dajem divxObjavljeno: 17.Ožujak/Mar.2005 u 21:05 |
|
ako ima ko titlove na hrvatskom ili talijanskom od ovih filmova molim vas neka mi javi :
mr. smith goes to washington all about eve brief encounter ninotchka his girl friday laura the lavender hill mob a night in casablanca (marx brothers) mr.deeds goes to town (to nije onaj mr.deeds di glumi adam sandler) playtime forbidden planet a night at the opera a matter of life and death the philadelphia story the day the earth stood still the night of the hunter the ladykillers (ona starija verzija) the manchurian candidate (ona verzija u kojoj glumi frank sinatra) the grand illusion shadow of a doubt spellbound room service (marx brothers) touching the void adam's rib animal crackers (marx brothers) judgment at nuremberg sweet smell of success |
|
![]() |
|
toknezev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 21.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 1292 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2005 u 22:36 |
|
I ja se pridružujem potrazi za titlovima od nekih desetak naslova s ove liste, pa ako netko ima nek se i meni javi. Hvala
|
|
|
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |