| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nokia 5800 Xpress Music |
Odgovori
|
| Korisnik | |
sone983
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nokia 5800 Xpress MusicObjavljeno: 03.Listopad/Oct.2012 u 04:27 |
|
Hm....ne znam odakle da počnem prvo.Pre neki dan sam kupio polovan gore navedeni telefon ali pre toga sam dugooooooooooo vremena koristio moju "staru" Nokiu 1110 i sasvim mi je odgovarala za "moje" potrebe.Nikad nisam pre toga ni dolazio u dodir sa ovakvim mašinama i nije mi bilo važno niti sramota što nosim i koristim taj već odavno zastareli model telefona koji jmi je dobro služio.Elem kupovinom ovog telefona zainteresovao sam se i za sve opcije koje ovaj telefon služi.
Zanima me gde mogu da nađem i skinem Garmin-ove mape za Srbiju i C.Goru,Bosnu npr za Nokia 5800 Xpress Music i kako da ih instaliram na ovaj telefon. Isto tako me zanima gde mogu da skinem neke aplikacije za i kako da iste instaliram na ovo "čudo tehnike" sa kojim se prvi put srećem??? Hvala unapred |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |