Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duga mračna noć !!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Duga mračna noć !!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
febo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Duga mračna noć !!!
    Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2005 u 20:32

Jel ripa ko tu seriju  sa tv-a ????

Neznam kaj je sa ovim novijima Cro-filmovima , nigdje ih ni za lijek , čak ni u videotekama , jel ima ko možda filmove : SVJEDOKA , TU , i neznam ni sam kaj je sve novog izišlo od naših filmova ???

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2005 u 22:11

ja ću ovih dana nabaviti film "DUGA MRAČNA NOĆ"

Nisam ni znao da postoji film, samo serija.

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Ožujak/Mar.2005 u 23:13
Imam ja film. DVDrip.
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
febo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 05:34
Pa znaš u principu sam porotiv prodaje odnosno kupovine , ali za taj sam film zaintersiran , imaš možda i svjedoka , ili nešto od ovih novijih cro-filmova ????
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 10:11
Imam samo Dugu mračnu noć od novijih. Uploadat ću popis za koji dan paš moć vidjet čega još ima.
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 13:48

Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

Imam ja film. DVDrip.

Provjeri titlove čini mi se da neštimaju!!

Kapetan Kuka
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 20:09
Titlove? Ja sam mislio da si mi to stavio iz fore pa sam i neprovjeravajući obrisao. Pa zar nije to domaći film? No ako trebaju titlovi, onda m pošalji mailom pa ću ih uštimati.
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 21:07

Je domaći ali i švabe šprehaju!!

Kapetan Kuka
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2005 u 22:55
A je i taj Vrdoljak škrtica... Mogao je dat koju kunu više Ivi Gregureviću da to odsinkronizira... Sad se ja tu moram mučiti sa naštelavanjem...
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2005 u 08:40
Imam ja na dvd-u pa ako koga zanima neka se javi na PM pa da napravimo neku razmjenu
I'll be back
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2005 u 08:50
Imam i ja ne na DVD-u (snimljeno sa orginala)
Na vrh
mileee View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mileee Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2005 u 19:51
ja sam glumio /statirao) u dugoj mračnoj noći, a u svjedocima sam bio mrtvac, tako da imam oba filma
milee
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2005 u 07:36
Jel ima tko DVD cover za film Duga mračna noć
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2005 u 09:11

Poslano na mail i tvog potpisa jer je prevelik za upload na pocetnu....

btw. inace prvo pogledaj na www.crocovers.com

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.