| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Piroćanac |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: PiroćanacObjavljeno: 08.Rujan/Sep.2012 u 21:42 |
|
Umre Piroćančevoj ženi neki dalji rođak,iz nekog još daljeg sela,
pa pošto žena neće ni da čuje da ne prisustvuje sahrani-šta će tužni Piroćanac-nego u trošak pa se nekako oni dočepaju sela na dan sahrane-a on sve uz put: Lele ovoliko troška -a ionako mu se ne može pomoći....Lele Taman oni na groblje-pop već završio opelo-pa svi po redu prisutni dolaze do rake-al gle čuda-mesto grumena zemlje bacaju u raku novčanice-kolko ko ima-i šapću-za pokoj duše... LEELLLEEE-oblio piroćanca ladan znoj-šta je ovo ženo-šapće.. Žena:Takav običaj-i ne pomišljaj da me osramotiš zlotvore..... LEELEE-ušeprtljo se on živ-pa pretura po džepovima-pa nešto kradom piše.... Žena-šta to radiš mimosvete-ako me sad osramotiš-ja se kući ne vraćam...dosta mi te je ionako..... Piroćanac-Ništa ti ne brini-ponosićeš se sa mnom... Dođe red na nekog pre Piroćanca-Ovaj ruknu u raku 20 evra- pa će glasno-Evo za pokoj duše-20 Evra-te se brzo izmaknu da vidi Piroćančevu muku. Piroćanac:EVO ZA POKOJ DUŠE 100 EVRA-KAD JE RED I OBIČAJ... -PA IZVADI IZ DŽEPA-ČEK ISPISAN NA 100 EVRA-RUKNU GA U RAKU: A TI GA RODE MOJ UNOVČI ČIM STIGNEŠ I NE ŽALI NI PARE.... |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |