| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Različitost polova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Različitost polovaObjavljeno: 08.Rujan/Sep.2012 u 19:17 |
|
Zaposlio se Mane kao mali od kuhinje na prekookeanskom kruzeru.
Radi on ko stoka,guli krompir,melje,riba -al kaplju Evri... A i blizu je prelepe Priscile-manekenke u usponu-čak mu se jednom i nasmejala,bar se Mani čini..... Pa kad nakapa dovoljno Evra-biće Priscila njegova-kakvi grofovi,kakvi bogataši kakve pičke materine-kad ona vidi njega onakvoga a još pun Evra....tako mašta Mane... No more je more-udari strašna oluja-talasi ko planine- raspade se od sile kruzer-kakav čelik,kakvi nepotopiv- kakve pičke materine... Nakon strašnoga brodoloma na obližnje pusto ostrvo isplivali dvoje preživelih-Mane i Priscila... Kreno odma Mane-pa napravio kolibu,pa dva kreveta-stenu od granita probušio da se izvor ima,pa sve oko Priscile,obleće.. Priscila ni da čuje,mrsko joj da ga i pogleda,redovno ga odbija Nakon mesec dana,pade sinu Like mrak na oči- Tutnji mu u glavi,pa među preponama,pomalo oko oka plava i raščupana,al ne previše uplakana-pade za slobodu Priscila. Mane dođe sebi nakon prvoga ludila,pa u nju gleda-dal je živa-al gle čuda-smeška mu se ona a viče da je seljačina. Kreno Mane,šumu krčit,farmu zasniva,širi kolibu-pa se svako veče nako crknut vraća dragoj-mazi je i gazi,, Kad jedno veče tužna ti ona njega dočekuje..... Šta je vilo moja ,srećo moja jedina pita Mane Ah setila sam se svih onih grofova i luksuza-tužno Priscila.. MANE:Srećo moja,oko moje, ne mogu ja zasad bolje,sad njega uvati tuga.... PRISCILA:Ma pusti dragi-evo već me prolazi,,pa već prede MANE je nako prelepu i razumnu gleda pa ga uvati još veća tuga. Pa šta je tebi,evo prošlo me je,tako ti ponekad mi žene.. dragi?jel nešto do mene..sad će zabrinuto Priscila... MANE NA RUBU PLAČA,SVE MU TEŽE ŠTO JE ONA BLIŽE, PA U BUNILU JETKO MRMLJA... A KOME ĆU SE JA SAD SA OVIM POHVALITI..KO ĆE MENI ZA OVAKVU LJEPOTICU IKADA SAZNATIII..... |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |