| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
KO JE OVDE GLUP |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: KO JE OVDE GLUPObjavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 01:49 |
|
Šišo se pandur godinama kod frizera Pere.
Pero šiša ko singerica-a jeftin-pandur zadovoljan uslugama. Al yebi ga posvađaše se oni nešto oko politike pa će Pero: MA SVI STE VI PANDURI GLUPI KO ku**c!!!!!! Pandur:A-ha ne slažeš se -tu sam te godinama čeko-pa panduri glupi.... prvo što opalite kad vas nadpametamo-vi ste panduri glupi-likuje pandur PERO IZLANO -PA IDE DO KRAJA----- DA TE NEŠTO PITAM-JEBO POLITIKU..,.... PANDUR:PITAJ.... PERO:šta meni dođe majčin brat? PANDUR SE ZALEDIO NA ONOJ STOLICI PA SE ZAMRZO OD FUNKCIONISANJA MOZGA PA PROSVETLJEN ODGOVARA-STRIC PERO:nije.... PANDUR: ZET PERO: nije... PANDUR: ŠURAK PERO: nije.... PANDUR: BRAT OD STRICA PERO: nije...... PANDUR: MA ŠTA TO SEREŠ PERO-TI MENI TRIK PITANJE ŠTA TI ONDA DOĐE???? PERO: - pa ujak....aj zatvaramo...živ ti meni bio.....najbolje ovo zaboravit.... jebo pamet...jebo politiku.....aj zbogom... TUŽAN KAO NEOTKRIVAN GRAL VRAĆA SE PANDUR SVEŽE OŠIŠAN U POLICIJSKU STANICU-PROLAZI KRAJ PORTIRA-PA PRAVO ZA ZAJEDNIČKI STOL U MENZI- PA UDARIO DA PLAČEEEEE.... Ovako nečuven potez bi odma prijavljen komandiru- eto komandira da spašava izgubljenu ovcu..... KOMANDIR: ŠTA SE BRE OVDE DEŠAVA-NA NOGE MLADIĆU.... pandur skoči,al i dalje plače.... KOMANDIR: ZAŠTO PLAČEŠ MLADIĆU.... mi smo svi panduri glupi--------jeca pandur KOMANDIR:KAKO GLUPI,ZAŠTO TO ZAKLJUČUJEŠ,DAJ ČINJENIČNO STANJE, PRINESI DOKAZE,I USPRAVI SE KAD SA MNOM PRIČAŠ... --BRZO DOKAZE NA VIDELO... pandur: šta meni dođe majčin brat????? KOMANDIR: STRIC pndur: nije...... KOMANDIR: ŠURAK pandur; nije..... KOMANDIR: BRAT OD STRICA pandur: nije..... KOMANDIR: SLUŠAJ ME MLADIĆU AKO JE OVO TRIK PITANJE- POGREŠNU SI OSOBU IZABRO DA GA POSTAVLJAŠ...... pandur umirući od plača jeca-nije komandiru trik pitanje-nego ti ne znaš.. KOMANDIR: ##$$GRMBL- PA ŠTA TI BRE DOĐE..#### pandur: PA BRICIN UJAK!! |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |