Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Warm Bodies (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Warm Bodies (2013)

Warm Bodies

Warm Bodies (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

komedija, ljubavni, horor

Trajanje:

98 min

Režija:

Jonathan Levine

Scenarij:

Jonathan Levine
, Isaac Marion

Glavne uloge:

John Malkovich
  >  Grigio
Cory Hardrict
  >  Kevin
Nicholas Hoult
  >  R
Rob Corddry
  >  M
Vincent Leclerc
  >  Perry's Dad (as Vincent LeClerc)
Daniel Rindress-Kay
  >  Soldier #1
Billie Calmeau
  >  Girl at Airport
Teresa Palmer
  >  Julie
Dave Franco
  >  Perry
Jonathan Dubsky
  >  Berg
Lio Tipton
  >  Nora
Chris Cavener
  >  Soldier #2
Alec Bourgeois
  >  Perry (11 years old)
Adam Driscoll
  >  Young Man at ATM
Clifford LeDuc-Vaillancourt
  >  Boy at Airport

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Warm Bodies (2013)
    Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2012 u 22:26

IMDb

Žanr:Drama, Horor, Romansa
Redatelj:Jonathan Levine
Producent:Jonathan Levine, Isaac Marion
Uloge:Dave Franco, Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich, Analeigh Tipton

Kada se zombi zaljubi u devojku u jednu od svojih žrtava, njihova romansa pokreće seriju događaja koji mogu da preobrate čitavi bezživotni svet. Ovo je obećavajuća horor-romansa, čija premijera je zakazana za 1. februar naredne godine, reditelja i koscenariste Jonathan-a Levine-a, a nastala je na osnovu romana Isaac-a Marion-a. Naslovne uloge tumače Nicholas Hoult, Teresa Palmer i John Malkovich.

Pošto trailera još uvijek nema, da pogledamo makar sličnosti ovog filma sa Twilightom LOLDead

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2012 u 23:04
Moj komentar kad sam videla poster: "O, ne, opet vampiri DeadLOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2012 u 23:48
Pa od 2008. godine,nijedna godina ne može da prođe bez vampira LOL

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2012 u 09:05

A sve je počelo lepim snom o cvetnoj livadi u sredini šume, koju kroz drveće obasjavaju sunčevi zraci... Onda se Stefani Majer probudila, počela da piše Sumrak... Ostalo je svima poznata priča LOL

Interesuje me da li postoji osoba koja, kada pročita ovo

Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Kada se zombi zaljubi u devojku u jednu od svojih žrtava, njihova romansa

neće pomisliti na Sumrak.LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2012 u 17:12
Stigao je i prvi trejler za ovaj horor-ljubić.LOL

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2012 u 17:35
Jeeej konačno trailer LOLpegla Dead

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2012 u 17:48
U filmu se pojavljuje i Skeletorovo osiguranje Big smile

Ažurirao Salvador - 11.Studeni/Nov.2012 u 17:52
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2012 u 19:01
Nikako da skontam da li je to redovan film ili parodija LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2012 u 19:33
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Moj komentar kad sam videla poster: "O, ne, opet vampiri DeadLOL

takođerLOL

.

.

.

ovaj si je sigurno bojana vec rezerviralaLOL

Ažurirao cersei - 11.Studeni/Nov.2012 u 19:39
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2012 u 19:59
Smijte se vi, ali ovo gleda današnja mladež koji puni kino dvorane i svi su oni navodno horor fanovi.LOL

Prije par dana mi dođe susjeda (tinejdžerica) i pita da li imam neke filmove tipa Twilight ili nešto tipa Wrong Turn. Ja joj naravno nudim horor filmove iz 80-ih, a ona meni, to su zastarjeli filmovi, tko to još gleda, ma sve su to gluposti.LOL Danas su ovakvi filmovi očigledno u modi.Ouch
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2012 u 20:45
Sve to stoji i meni je to normalno. Mislim, ni mojima sigurno nisu Terminator, Fredi Kruger niti NKOTB bili u skladu sa onim što su oni smatrali kvalitetom, zar ne? Mene samo brine ako je njima Twilight i ovo horor Ouch Ovo su bre nekadašnji ljubići, samo to par nije "mladi roker i mamina princeza" niti "mladi buntovnik i čirslidersica", već vampir/zombi i anoreksična autsajdersica Ouch

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2012 u 22:59
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Sve to stoji i meni je to normalno. Mislim, ni mojima sigurno nisu Terminator, Fredi Kruger niti NKOTB bili u skladu sa onim što su oni smatrali kvalitetom, zar ne? Mene samo brine ako je njima Twilight i ovo horor Ouch Ovo su bre nekadašnji ljubići, samo to par nije "mladi roker i mamina princeza" niti "mladi buntovnik i čirslidersica", već vampir/zombi i anoreksična autsajdersica Ouch

Izgleda da je Twilight hororLOL Nisu ni djeca kriva, već ova Stephenie Meyer što je od vampira i vukodlaka napravila neke mekušce i poluvilenjake kojima samo još fali čarobni štapić, a oni sami po sebi prezentiraju horor žanr. Svetogrđe!
Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2013 u 13:39
stigo u kinaaaaaaaaaaLOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2013 u 10:20
Originalno postovano od strane cersei cersei piše:

.. kad kod površnosti moras jednu najavu obavitLOLLOL

Kakvu najavu? Imamo nekog novog za provodadžijsku listu? LOL

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2013 u 10:41
tebeLOLLOL sumraka jos nis pogledala..ali zombi verziju ocu ako ti prevedešLOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2013 u 11:12
Zar je izašla?! Shocked

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2013 u 11:34
Originalno postovano od strane bojanadj bojanadj piše:

Zar je izašla?! Shocked
jeste..pripremi se duhovno do dvd ripaLOLLOL
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2013 u 12:48
Premestila sam postove. Proveriću kakve su ove verzije što su se pojvile. Wink

Na vrh
cersei View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Puppet Master

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cersei Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2013 u 13:01
ne moraš žuritLOLLOL..nek fina verzija izađeLOL

Ažurirao cersei - 13.Veljaca/Feb.2013 u 13:03
Na vrh
Sentinel View Drop Down
Master translator
Master translator

Walking Time-Bomb

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sentinel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2013 u 13:43
Ovo je zajebancija u rangu zombielanda i kick-assa
Idem u kino gledat, pa ako se pokaze zabavnim prevest cu ga :D
A bojo za tebe su Beautiful Creatures

Ažurirao Sentinel - 13.Veljaca/Feb.2013 u 13:45
Svi titlovi koje trebate a ne mozete ih NIGDJE naci, ili ste skinuli film prije TRI dana i jos nema titlova, nalaze se OVDJE
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,286 sekundi.