| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Huh |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: HuhObjavljeno: 01.Rujan/Sep.2012 u 17:22 |
|
Pričaju dve sarme-Jedna sarma krajnje kulerski raspoložena-druga kipti
od besa. Ljuta sarma: I tebi je ovo normalno? Cool sarma: Opusti se bre malo šta si navalila... Ljuta sarma:...blago tebi kad možeš tako..-Pljus-sruči se dec vodke vrlo blizu njih... Ljuta sarma: Opusti se-A-?..koda živimo na smetlištu..nije ni završila ono roknu tekila ni centimetar od nje. Ljuta sarma:Samo ti Cooliraj-pa kad se podavimo....-ma kome ja pričam uopšte... Cool sarma samo gleda prosto se topi od miline i meditira. Za zlo ni minut nije prošo-uleti vinjak pa pravo onoj ljutoj na glavu. Stani molim te -zakuka coolerka što dižeš revoluciju-probaj ovako ko ja -opusti se diši duboko-spoj se sa okolinom.... Aj još to da probam kipti ljutka-poče duboko da diše ,meditira-ma poče i ona da se spaja sa okolinom... Tras- pogodi je komad bureka sa mesom pa unakazi jogurt... MA je**m ti kuliranje sad ću ja toj stoki reći reč dve-- BLJUARGHHHBLJBLJBLJUUUARGH. |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2012 u 17:42 |
Došla roda kod kume lije na večeru u petak-sve lepo složeno -
rodi mešavina ribe u ćupu- liji pilatina na tanjiru. Tu je i kafica pa partija razgovora...Rastaju se roda i lija u kasne sate pa će tužno roda-Jel kume a sutra tvoj red? Moj-tužno će lija-i to u subotu... Pa laku noć kumo tužno će i roda. Došla subota eto lije u posetu kod rode. Na stolu dva ćupa sa ribom,nema kafe. Kumo moja samo što ne plače roda... Lija:Ma ništa kumo znamo šta je- nije do tebe-nije to ni izgovorila-puf narastoše joj zečje uši.Ona jadna da sedne na stolicu-nema joj repa. Krenu roda da je teši-kad rodi umesto kljuna naraste vilica. Sede tako roda i lija pa će tiho roda šapatom; Ja sam kumo čula da je to međunarodna zavera sa subotom, svemu je izgleda kriv neki,kako se ono zove,-a da hmelj. Puf dobi roda roze krila pa na tufnice. Psssst tiše,uvek oprezna lija odgovara-Ćuti mene je prošle subote zec izjebao,a medo zaglavio na trnju zbog lavice...... Kuku-zgraža se roda..da se mi rastajemo onda... Ustade lija pa oprezno priđe vratima izviri,zagleda se u staklenu izmaglicu pred sobom pa će škrgućući zubima: Đubre jedno,jebala te subota-IL PIJ STAROPRAMEN IL VICEVE PRIČAJ |
|
|
|
|
![]() |
|
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Rujan/Sep.2012 u 23:38 |
Igraju bakterija i virus stoni tenis u debelom crevu.
I taman da virus servira -dotrči odnekud uzjapureni bacil. Bacil:Beežmo braćo !!!!!-dok je vreme-bežmooooo Bakterija: Što da bežimo ovde smo mesecima-koji ti je moj???? Bacil: Javljaju streptokoke iz krajnika da mu je penicilin u ustima.... Nasta frka panika-svi bi prvi da pobegnu-samo virus dostojanstveno stoji kraj stola za stoni tenis. Ti si neki frajer i heroj- zavidno će bakterija ?????? Virus:A ne draga -ja ću onim govnom u 7:15-manja je gužva.... |
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |