| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
zazvoniće telefon-pitaću halo ko je... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: zazvoniće telefon-pitaću halo ko je...Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2012 u 22:24 |
|
Zazvonio u stanu telefon i javlja se klinac.
Halo čuje se-sine jesi to ti? Ja sam tata-klinac će Kako si sine jesi bio u školi... Klinac:dobro sam bio sam u školi Glas:A šta radi mama Klinac-Evo da vidim......-Eno mame u krevetu sa poštarem al ja ne znam šta ono rade..... Glas:Arghjeb...Sine el znaš ti gde stoji tatin pištolj.... Klinac-Znam Glas:E uzmi tatin pištolj i pucaj u mamu i poštara-ne boj se to je dogovorena šala... Klinac:Evo......Bang,Bang,arghhhh tup,tres....Jesam tata-a jesi siguran da se mama neće ljutiti-sva je crvena.... Glas:Ma neće sine-to se ona igra-nego el znaš ti njih da umotaš u tepih Klinac:Probaću....šuš šuš tres klang...-uspeo sam tata Glas:E sad ih odvuci u špajz pa ćemo se svi lepo smejati kad ja dođem kući.... Klinac:Al mi nemamo špajz tata Glas:Ma jel to stan Petrović Klinac-Mi smo Radinovići.... Glas:O izvinite molim vas...tu-tu-tu-tu |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2012 u 13:02 |
|
Auč
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2012 u 15:33 |
|
|
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
prijatel-MKD
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: MKD Status: Offline Points: 4668 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2012 u 16:15 |
|
|
|
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |