| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Todo sobre mi madre aka All About My Mother (1999) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Todo sobre mi madre aka All About My Mother (1999)Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2012 u 23:24 |
Todo sobre mi madreakaAll About My Mother (1999)Žanr: drama
Režija: Pedro Almodóvar Jezik: španski Uloge: Cecilia Roth, Marisa Paredes, Penélope Cruz, Candela Peña, Antonia San Juan... Trajanje: 101 min Drama s elementima komedije. Manuela (C. Roth) živi u Madridu i radi kao koordinator za transplantaciju organa. Samohrana je majka i živi sa sinom Estebanom koji o svome ocu ne zna ništa. Na Estebanov sedamnaesti rođendan, majka i sin odlaze u kazalište, na Williamsovu dramu "Tramvaj zvan čežnja". Nakon predstave, na ulici, Esteban pokušava dobiti autogram od glumice Hume Rojo (M. Paredes) i pred majčinim očima pregazi ga auto. Manuela se ne može vratiti dotadašnjem životu i odluči se vratiti u Barcelonu i potražiti Estebanova oca, koji i ne zna da je imao sina... Preuzeto sa: http://tvprofil.net IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0185125/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2012 u 23:34 |
|
Prava filmska umetnost! Opet ponavljam, Almodovar je genije...
Živopisni likovi i specifičan humor koji su samo njemu svojstveni, a svaka izgovorena rečenica je genijalna... Takođe sve pohvale za glavnu glumicu, odlično je uspela da iznese ulogu majke i uopšte nekako odiše materinstvom kad je čovek pogleda... Bar sam tako ja na nju gledala... Ocena filma maksimalna koji postoji na svim skalama ![]() |
|
|
|
![]() |
|
srkis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1642 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2012 u 11:54 |
|
Apsolutno se slažem sa svime što je CSI napisala... samo bih još dodao da je Todo sobre... ipak "samo" (vrhunsko, doduše) zagrevanje pred Hable con ella aka. Talk to Her... koji je, definitivno, najbolji film koji sam odgledao u 21-om veku.
|
|
|
Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
|
|
![]() |
|
nosundayfear
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 09.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Jugoslavija Status: Offline Points: 1251 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2012 u 20:22 |
|
Jedan od meni omiljenih filmova.
|
|
|
Clouds come floating into my life, no longer to carry rain or usher storm, but to add color to my sunset sky.
|
|
![]() |
|
skajler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 03.Kolovoz/Aug.2012 Lokacija: >>>>>>>>>>>>>> Status: Offline Points: 5304 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2012 u 00:24 |
|
Klasik koji nikako ne bi trebao niko da propusti!
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2012 u 01:59 |
Kod mene je obrnuta situacija, ovaj mi je mnogo bolji od Talk to her, koji mi deluje kao "muški" film, te ga možda muškarci bolje kapiraju (ili je ipak nešto do mene) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |