Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Woo-ri-dong-ne aka Our Town (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Woo-ri-dong-ne aka Our Town (2007)

Woo-ri-dong-ne

Woo-ri-dong-ne (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2007

Žanr:

kriminalistički, misterij, triler

Trajanje:

112 min

Režija:

Gil-young Jung

Glavne uloge:

Lee Sun-kyun
  >  Jae-shin (as Seon-gyun Lee)
Ryu Deok-hwan
  >  Hyo-i
Oh Man-seok
  >  Gyeong-ju

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
asvalttina View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj asvalttina Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Woo-ri-dong-ne aka Our Town (2007)
    Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2012 u 14:32
Woo-ri-dong-ne aka Our Town (2007)

http://www.imdb.com/title/tt1201168/

REDATELJ:
Jeong Gil-young
ŽANR: Krimić, misterija, triler
DRŽAVA: Južna Koreja
JEZIK: Korejski
TRAJANJE: 112 min
ULOGE: Soo-hwan Jeon, Seon-gyun Lee, Man-seok Oh, Deok-Hwan Ryu

SADRŽAJ:

Kyung-ju je neuspješni pisac koji piše nasilne i krvave misterije. Svađa s gazdaricom završava njezinim ubojstvom, a on inscenira to ubojstvo tako da izgleda kao djelo serijskog ubojice koji terorizira grad. U strahu da bi policija mogla otkriti da je posljednje ubostvo imitacija, on započinje vlastitu istragu uz pomoć svog prijatelja detektiva.

TRAILER:

TITLOVI
"I’m old enough to bleed, I’m old enough to breed, I’m old enough to crack a brick in your teeth while you sleep."
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2015 u 13:53
    Cista desetka,

Za kompleksnu mystery-thriller-crime pricu.

Odlican prevod!
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2022 u 17:28
Remek delo. Izuzetno komlpeksan i dubiozan psiholoski triler. Krajnje profilisan za izuzetnom krajnje napetom i neizvesnom pricom uz sjajnu glumu. Od ovoga milsim da bolje stvarno ne moze. Ocena 10/10
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 09:31
Dobar film i dobra realizacija, ko voli datu tematiku. Mada kako vreme prolazi sve manje volim da gledam ovaj tip filmova, ali ipak kao neko upozorenje i podsecanje sta mogu biti okidaci u ... i sta stvara pshihicke i emocionalne nestabilnosti, komplekse ili traume, itd.   Gledao sam ga davno, kad i dosta dokumentaraca vezano za serijske ubice, ali me je nesto podsetilo na dati, delimicno se secam radnje tj. par scena ( oko poruke dobra simbolika, "sanjarenje"  , scena kako razmislja  ubica, pas/mace toga je cesto bilo u filmovima, par stvari iz retrospekcija). U svakom slucaju psiholoski triler (ovde humora nema odmah da kazem) cija je pozadina drama, psiholosko/psihijatrisko profilisanje i gradnjenje karaktera likova, obradjena psihopatologija , uzrok/posledica kroz retrospekcije i neke dijaloge/kroz radnju.

Ažurirao AlexDeLarge - 26.Veljaca/Feb.2022 u 09:37
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 13:51

Meni licno je ovo malo remek delo . Jedan od 10 NAJBOLJIH korejskih filmova ikada napravljen.
Mislim da bolje od ovoga ne moze....
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 15:00
Ja vise ne mogu da odredim, ima toliko dobrih, svaki na svoj nacin, ne bih mogao da ih rangiram.

Sto se datog filma tice odlican je i dobro realizovan, ali ne mogu tu psihopatologiju trenutno da gledam previse, nagledao sam se, mogu ali s vremena na vreme kao npr von Trier-ov The House That Jack Built ili neki slican , Mindhunters sam pogledao prvu sezonu, No man of god sam preskocio ili ako opis nije potpun pa se provuce, tad sam mogao kad sam i gledao dati film  pre nekih  10-11 godina,ostao mi je u secanju zbog B612, kazem procitam delo jednom godisnje, scena pre i posle one kratke sa macetom, takodje  ono vezano za sahranu i sta bi pomislio ser.ubi. kao i ono na pocetku, oko pesama i pevanja. 

Ažurirao AlexDeLarge - 26.Veljaca/Feb.2022 u 18:19
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2022 u 15:07
Originalno postovano od strane aleksayu aleksayu piše:

Meni licno je ovo malo remek delo . Jedan od 10 NAJBOLJIH korejskih filmova ikada napravljen.
Meni nije.
Jedan od 100-200 najboljih da, ali od 10 definitivno ne.
Čak i ako bih ograničio korejsku kinewmatografiju na samo trilere, onda jedan od najboljih 30.

Ukusi su ipak različiti pa ostavimo subjektivne kriterije sa strane.
Neću dodavati ništa ni na tvoju ni na ADL-ovu impresiju doduše jer nema potrebe, rekli ste sve šta treba.
Ja samo mogu napisati da ovaj film treba biti lektira. Zavrijedio je.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,276 sekundi.