Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Matrix reloaded HELP
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Matrix reloaded HELP

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Dr. Virgul View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Virgul Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Matrix reloaded HELP
    Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2003 u 21:39

Treban prevod za matrix reloaded DivX 2 cd-a

prvi cd traje 01:10:30 ,a drugi 01:00:04 hvala unaprid.......

može i pomoći savjet kako bro da napišen sam te titlove, pokuša jesan ali duuuuuugo traje............

....storm....
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2003 u 00:19
imas to ovdje na stranici isti je ko za vcd!!!
Fission Maild
Na vrh
vstojsic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vstojsic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2003 u 04:50
Originalno postovano od strane Dr. Virgul Dr. Virgul piše:

Treban prevod za matrix reloaded DivX 2 cd-a

prvi cd traje 01:10:30 ,a drugi 01:00:04 hvala unaprid.......

može i pomoći savjet kako bro da napišen sam te titlove, pokuša jesan ali duuuuuugo traje............

Nisam verziran kako ce ovo izgledati, ali nadam se da ce biti OK. Imam subtitle za 2 CD (1. traje 1:05..., a drugi 1:01...), ali nije sjajan, pa cu ga malo doterati za sebe, a poslacu ti odmah, ako zelis. Mogu da ti posaljem i instalaciju za program Subtitles Workshop koji se brzo skapira i sluzi upravo za brz unos titlova, i Subfinder, koristan pretrazivac titlova po Internetu. Ne znam u ovom trenutku velicine instalacija (workshop je mislim reda velicine 2MB, ali cu moci da ti kazem danas (subota, 19.VII) posle 23 sata, i da ti ih posaljem, ako ti odgovara.

Pozdrav iz Beograda

Dovle
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.