Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Računi, računi...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Računi, računi...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Računi, računi...
    Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2012 u 09:19
Da li netko zna za program kojim bih mogao voditi evidenciju o troškovima kućanstva? Vezano uz račune za struju, vodu, grijanje i slično. Što sam i kada platio a što nisam, koliko sam platio i slično. Možda čak da postoji i mogućnost grafičkog prikaza, poput grafikona...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2012 u 12:29

a sta fali excellu?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2012 u 14:10
Ma naravno, ali sam htio probati nešto usko specijalizirano i sučeljem prilagođeno baš toj namjeni a (možebitno) samim time i jednostavnije za korištenje. Koga interesira neka pogleda http://personal-finance-software-review.toptenreviews.com/. Odlučio sam se za AceMoney i evo ga baš isprobavam. Ima mogućnost lokalizacije na mnoštvo jezika pa i na hrvatski.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2012 u 20:57

Vidis da nije tesko, kad se potrudis, i sam dodjes do resenja, zar ne?

:)

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2012 u 08:31
Da, sve se može pronaći na mreži, ali sam mislio da netko možda ima nekakvih iskustava, pozitivnih ili negativnih, sa nekim od takvih programa.
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 12:49
Na zadnjem Bugovom DVD-u nalazi se program Money Manager Ex. Sjećam se da su i prije imali tih programa za vođenje kućnog proračuna, ali se ne mogu sjetiti imena.
Na vrh
icaspeed View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icaspeed Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 13:38
Hvala za prevod !!! Icaspeed
hocu jos prevoda !!!
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 13:41
LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 16:48
Originalno postovano od strane icaspeed icaspeed piše:

Hvala za prevod !!! Icaspeed

Nema na čemu brate i drugi put.Approve
Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2012 u 17:23
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Na zadnjem Bugovom DVD-u nalazi se program Money Manager Ex. Sjećam se da su i prije imali tih programa za vođenje kućnog proračuna, ali se ne mogu sjetiti imena.
Da, i ja se sjećam da je BUG na svojim CD/DVD-ima znao ubaciti takve programe odnosno preko BUG-a sam znao da postoje ali nisam se mogao sjetiti niti jednog poimence. I imao sam brdo njihovih DVD-ova koje sam svojevremeno razdjelio (pobacao) a i BUG više ne kupujem, skinem si svaki mjesec .pdf sa mreže.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2012 u 14:06
Originalno postovano od strane Fokan Fokan piše:

Da li netko zna za program kojim bih mogao voditi evidenciju o troškovima kućanstva? Vezano uz račune za struju, vodu, grijanje i slično. Što sam i kada platio a što nisam, koliko sam platio i slično. Možda čak da postoji i mogućnost grafičkog prikaza, poput grafikona...

Ja verujem samo velikoj tabeli (meseci u kolonama, obaveze u redovima) u vidu zidnog planera, gde udaram krupne x kad šta namirim LOLLOL Naravno, postaviti na veoma vidno mesto, da ne može da se desi "nisam video/la"LOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.