Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DVD+DIVX=TITLOVI?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

DVD+DIVX=TITLOVI?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
index.hr View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj index.hr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: DVD+DIVX=TITLOVI?
    Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 17:37

Poštovani !

Nasamom pičetku texta srdačan pozdrav od mene i MOLIO bi Vas ODGOVOR:

Posjedujem DVD Player koji podržava učitavanje DIVX-a  ali me zanima kako i na koji način snimiti titl za takav film....dali mora biti u zasebnoj mami.....dali mora naziv titla biti kao i sam DIVX FILM...koji završni file mora biti: sub,txt......  hvala puno I SORYYYY NA SMETNJI

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 19:59
Prvo mi reci koji DVD/DIVX player posjeduješ.

Titlovi ti netrebaju biti istog naziva kao i film, a player ti sigurno podržava sve subtitles files , znači: sub,txd,srt nastavci.

Netrebaš ništa posebno snimat titlove na DIVX, nego obično u folderu sa filmom.

Ti pišeš :  I SORYYYY NA SMETNJI

Forumi su za ovakve stvari pa se nemoraš ispričavat...................
Na vrh
index.hr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj index.hr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 21:13

Posjedujem AMSTRAT DX3010...probo sam snimit titl i sa sub i sa txt ali mi NE učitava(dali DVDplayer treba sam otvoriti datoteku gdje se nalazi titl ili?) meni je film bio bez MAPE a TITL U MAPI....naziv FILMA i TITLA su mi isti.....

NEKONTAM ZAŠTO ONDA NEĆE??????

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 21:22

Ja sam prije 3 dana kupio DVD/DIVX player i isto sam imao malih problema oko ljepljenja titlova na divx.

Ja imam ROADSTAR 2501X/N i ja učitavam titlove tako što odaberem titlove u meniju i stisnem tipku  "ANGLE" i onda mi piše "DIVX SUBTITLE SELECTED" pa onda odaberem film i imam titlove.

Ja bi ti preporučio da malo googlaš za taj tvoj player i nađeš riješenje.

Evo ja ću sad pokušat nešto nać pa ću ti se javit!

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 21:27

Nažalost, malo sam googlo i taj tvoj player koda da ni ne postoji!!!!

Na vrh
index.hr View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj index.hr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 19:01
JURA SVAKA ČAST I KOD MENE RADI NA ISTI PRINCIP  SVAKA ČAST CAREEEEEEEEE
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 19:15

Znači radi ti!

Pozdrav

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,152 sekundi.