Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
božo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje
    Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 20:01
jel neko čuo za ovaj virus što može sjebati mob
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 20:27
da. kad ti ude u mob isprazni ti bateriju do jaja. uzas. mislim da se siri bluetoothom.
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 20:35

baš sam htio otvoriti temu o tome virusu, danas dođem iz škole i tata mi kaže da mu se baterija na mob. stalno prazni, on ga napuni i nakon 2-3 min. mob svira da je baterija prazna. po tome što se stalno batreija prazni zaključio sam da nije možda to taj virus a mob. nema ni bluetooth ni infrared. pa ako to i je taj virus molim vas da mi pomognete kako da ga se rješim inače riječ je o motoroli C650 i kupljena je u 10 mjesecu.

H E L P

Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 22:17
ja sam čuo da samo nokije zarazi
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2005 u 22:46

Glupost.... Cuo sam kao da to se aktivira kad se javis na poziv sa broja ACE....

Da bi se neki takav virus aktivirao putem poziva obicnog mora biti neki kod vec napisan u samom softveru mobitela... Drugo ako su proizvodjaci mobitela to namjerno stavili u mobitele... Ali ne vjerujem bas.....

Moze doci putem recimo gprsa ako je ukljucen.... MMS dakle kad se prima moze takodjer znaciti to jer je to primanje podataka razno raznih vrsta. Bluetoothom i irdom se moze primiti, ali irdom bi se moro primiti svjesno jer moras biti jako blizu, a bluetoothom isto moras odobriti da oces primiti taj neki fajl, a ako vidis da neznas sta je to onda kazes da neces i to je to....

Nemre se pozivom obicnim ili sms porukom primiti virus na mobitel, osim ako je u samom softveru mobitela vec to napravljeno sto znaci da su prozivodjaci mobitela to napravili... EOD

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
pinkojunior View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Veljaca/Feb.2005 u 10:25
onda nije virus u pitanju već se mobitel vjerojatno smrdo
Razuman čovjek je povremeno prisiljen da se napije kako bi lakše preživio s luđacima.
Na vrh
Darkus View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Darkus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 20:44
to je samo na symbian mobovima...siri se prek neke aplikacije,promjeni sve ikone i nemos koristit nikakve programe i tak to..........
Get It On Tha Floor

Ol' School...
Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 23:58

Originalno postovano od strane Darkus Darkus piše:

to je samo na symbian mobovima...siri se prek neke aplikacije,promjeni sve ikone i nemos koristit nikakve programe i tak to..........

Neznam koji su sve mobiteli, ali znam da sam vidio u nekoj emisiji da ti stavi umjesto svih ikona samo mrtvačke glave.

Kakvi su to idioti koji pišu viruse :(

Na vrh
Frky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Frky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2005 u 00:00
ONI KOJI ĆE NAPRAVITI ZAŠTITU TE TAKO ZARADITI NA NAMA (ZA NJIH) SELJACIMA!
Krava Milka ima sina Kozlića
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2005 u 00:27

Taj virus o kojem ste poceli sad pricati je nesto drugo od onog sto se pocelo siriti medju ekipom... To sto ste sad poceli pricati za symbian da ikonice sjebe ovo ono, to jest samo za symbian i siri se bluetoothom i to tako da ako od nekog preko bluetootha primis (dakle, pise ti da ti salje i ti stisnes da oces da ti posalje) file koji sam ja vidio u jednom obliku, ali neznam jel ima jos (yuan.sis) i kada primis i pita te dali zelis instalirati stisnes da e tek onda si pokrenuo taj zapravo trojanac.... Dakle, ako niste pre mutavi, nebi smjelo biti opasnosti... To je taj jedan koji ti promijeni ikonice, a drugi je sta ti radi stalno u pozadini pa ti kolko tolko prazni bateriju... Ali i ako se zarazite mozete bez problema naci antiviruse....

A virus o kojem je tema zapoceta je sad se poceo navodno kao siriti da kad te neko nazove sa broja ACE da ti se zbrise sve s mobitela, opca panika, ovo ono, ali kao sto sam vec rekao, nemoguce je to... Svasta ljudi pricaju, ali netreba svemu vjerovati.... Frend koji se inace kuzi dosta u takve stvari me uvjeravao da se moze to i ja njemu gle nemoze i na kraju skuzim da je on povjerovo u to jer je bilo i na CNNu i tak, a kad sam ga pito jel cuo da je ikad to ikome sjebalo mob ili je samo cuo da to "postoji" pogodite sta je odgovorio... :)

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.