Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KM plejer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

KM plejer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sceka222 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sceka222 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: KM plejer
    Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2012 u 15:36
Instalirao sam Windows 8 Release Preview 64bit I KM Player ver. 3.2.0.19 I sve radi kako treba ali nece da zapamti poziciju filma vec uvek pusta od samog pocetka. Cekirano je u opcijama sve kao I uvek, I da zapamti zadnju poziciju pre zatvaranja I istoriju fajlova I prevoda... sve kao I uvek sto setujem a koristim KM plejer od kad se pojavio! Zna li neko o cemu se radi I koje je resenje?! Hvala!

Pozdrav!
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond"
E-Mail: sceka@sbb.rs
Home Page: http://SOLAIR.EUnet.rs/~sceka
Na vrh
Hyplife View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hyplife Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2012 u 11:43
KM sam koristio pre 2-3 godine i bio sam veoma zadovoljan,ali previse podesavanja i malo mi je usporavao pc,pa sam od istog autora poceo da koristim Pot player,jer manje podesavanja,manje mi koci,ali nije bas ulepsan interfejsom kao KM.
< style="height: 80px; width: 444px; border: 1px solid grey; padding: 2px; ">< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="de">German< value="el">Greek< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="ko">Korean< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish< value="auto" ed="ed">Detect language< value="af">Afrikaans< value="sq">Albanian< value="ar">Arabic< value="be">Belarusian< value="bg">Bulgarian< value="ca">Catalan< value="zh">Chinese (Simplified)< value="zh-TW">Chinese (Traditional)< value="hr">Croatian< value="cs">Czech< value="da">Danish< value="nl">Dutch< value="en" ed="ed">English< value="eo">Esperanto< value="et">Estonian< value="tl">Filipino< value="fi">Finnish< value="fr">French< value="gl">Galician< value="de">German< value="el">Greek< value="ht">Haitian Creole< value="iw">Hebrew< value="hi">Hindi< value="hu">Hungarian< value="is">Icelandic< value="id">Indonesian< value="ga">Irish< value="it">Italian< value="ja">Japanese< value="ko">Korean< value="lv">Latvian< value="lt">Lithuanian< value="mk">Macedonian< value="ms">Malay< value="mt">Maltese< value="no">Norwegian< value="fa">Persian< value="pl">Polish< value="pt">Portuguese< value="ro">Romanian< value="ru">Russian< value="sr">Serbian< value="sk">Slovak< value="sl">Slovenian< value="es">Spanish< value="sw">Swahili< value="sv">Swedish< value="th">Thai< value="tr">Turkish< value="uk">Ukrainian< value="vi">Vietnamese< value="cy">Welsh< value="yi">Yiddish
English (auto-detected) » English

Resenje za tvoj problem nemam,ako je stiklirano da pusta film od poslednje pozicije tako bi i trebalo,mada to ima i Pot player.

PS. ako imas multicore preporucujem ti Splash player.
Na vrh
Sceka222 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sceka222 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2012 u 22:17
^ Hvala ali nije problem u samom KM plejeru vec u Windows 8. Reseno je tako sto sam instalirao novu verziju Windows 8 i sve radi bez problema.

Naravno da imam multicore. :)

Pozdrav!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.