| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
KM plejer |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Sceka222
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 24.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Belgrade,Serbia Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: KM plejerObjavljeno: 06.Lipanj/Jun.2012 u 15:36 |
|
Instalirao sam Windows 8 Release Preview 64bit I KM Player ver. 3.2.0.19 I sve radi kako treba ali nece da zapamti poziciju filma vec uvek pusta od samog pocetka. Cekirano je u opcijama sve kao I uvek, I da zapamti zadnju poziciju pre zatvaranja I istoriju fajlova I prevoda... sve kao I uvek sto setujem a koristim KM plejer od kad se pojavio! Zna li neko o cemu se radi I koje je resenje?! Hvala!
Pozdrav! |
|
|
"Grand Magus and Supreme Wizard of professional
audio applications in the known universe and beyond" E-Mail: sceka@sbb.rs Home Page: http://SOLAIR.EUnet.rs/~sceka |
|
![]() |
|
Hyplife
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2012 u 11:43 |
|
KM sam koristio pre 2-3 godine i bio sam veoma zadovoljan,ali previse podesavanja i malo mi je usporavao pc,pa sam od istog autora poceo da koristim Pot player,jer manje podesavanja,manje mi koci,ali nije bas ulepsan interfejsom kao KM.
Resenje za tvoj problem nemam,ako je stiklirano da pusta film od poslednje pozicije tako bi i trebalo,mada to ima i Pot player. PS. ako imas multicore preporucujem ti Splash player.
|
|
![]() |
|
Sceka222
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 24.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Belgrade,Serbia Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2012 u 22:17 |
|
^ Hvala ali nije problem u samom KM plejeru vec u Windows 8. Reseno je tako sto sam instalirao novu verziju Windows 8 i sve radi bez problema.
Naravno da imam multicore. :) Pozdrav! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |