| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Gom player problem sa titlovima |
Odgovori
|
| Korisnik | |
seaport
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 877 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Gom player problem sa titlovimaObjavljeno: 04.Lipanj/Jun.2012 u 11:42 |
Hvala majstore za ovaj titl,takodje i momku koji je uradio titl .Zatoiči je drugi problem.Skinem titl sa foruma ali mi Gom player pušta kada aktiviram skinuti titl za prvi iz serijala filmova predstavljenih u temi http://forum.titlovi.com/lista-projekta-zatoichi_t36694.html (film 01 Tale of Zatoichi - dario78 & trinity) titl od filma koji sam gledao pre njega ali pod imenom titla za ovaj film?Zato i kažem da je neki problem sa mojim pretraživačem i plejerom ali ne znam sta je u pitanju?Učita navodno taj titl ali pušta nešto deseto.... Ovaj titl Hara Kiri:Death of Samurai(2011) dok mi nisi poslao link nije mogao da pronadje. Ako je neko imao sličan problem sa plejerom i pretraživačem,neka sugeriše o čemu je reč.Hvala P.S...Ukoliko ovo nije prava tema za ovakva pitanja,zamolio bih moderatora da premesti post u odgovarajuću temu da ne gušim ovu temu sa problematikom koja se očigledno tiče softvera pošto je jasno da titlovi postoje.Pozz Ažurirao seaport - 04.Lipanj/Jun.2012 u 11:53 |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2012 u 20:42 |
|
Prvi put čujem za nešto tako, a pitam se i da li sam te dobro razumeo? Čekaj...skineš titl, proveriš ga otvaranjem u notepadu i vidiš po tekstu da je odgovarajući. Staviš ga u folder u kojem se nalazi samo film i taj odgovarajući titl. Titl reimenuješ da se zove isto kao film. I on ti pod tim uslovima pusti neki deseti titl. Wtf? Jedino ako je u pitanju mkv sa implementiranim titlom. Svakako desnoklik na gom->subtitles->select language, pa vidi ako tu nešto ima, hm... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |