Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gom player problem sa titlovima
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Gom player problem sa titlovima

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
seaport View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seaport Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gom player problem sa titlovima
    Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2012 u 11:42
Originalno postovano od strane Movie Master Movie Master piše:

1.http://titlovi.com/titlovi/ichimei-aka-hara-kiri--death-of-a-samurai-147191/
2.Nisi naveo za koji tačno film o Zatoičiju ne možeš da nađeš titl.

Hvala majstore za ovaj titl,takodje i momku koji je uradio titl .Zatoiči je drugi problem.Skinem titl sa foruma ali mi Gom player pušta kada aktiviram skinuti titl za prvi iz serijala filmova predstavljenih u temi http://forum.titlovi.com/lista-projekta-zatoichi_t36694.html (film 01 Tale of Zatoichi - dario78 & trinity) titl od filma koji sam gledao pre njega ali  pod imenom  titla za ovaj film?Zato i kažem da je  neki problem sa mojim pretraživačem i plejerom ali ne znam sta je u pitanju?Učita navodno taj titl ali pušta nešto deseto....

Ovaj titl Hara Kiri:Death of Samurai(2011) dok mi nisi poslao link nije mogao da pronadje.Unhappy

Ako  je neko imao sličan problem sa plejerom i pretraživačem,neka sugeriše o čemu je reč.Hvala

P.S...Ukoliko ovo nije prava tema za ovakva pitanja,zamolio bih moderatora da premesti post u odgovarajuću temu da ne gušim ovu temu sa problematikom koja se očigledno tiče softvera pošto je jasno da titlovi postoje.Pozz

Ažurirao seaport - 04.Lipanj/Jun.2012 u 11:53
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2012 u 20:42

Prvi put čujem za nešto tako, a pitam se i da li sam te dobro razumeo?

Čekaj...skineš titl, proveriš ga otvaranjem u notepadu i vidiš po tekstu da je odgovarajući. Staviš ga u folder u kojem se nalazi samo film i taj odgovarajući titl. Titl reimenuješ da se zove isto kao film. I on ti pod tim uslovima pusti neki deseti titl. Wtf? Jedino ako je u pitanju mkv sa implementiranim titlom. Svakako desnoklik na gom->subtitles->select language, pa vidi ako tu nešto ima, hm... 

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,133 sekundi.