Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Constantine.....
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Constantine.....

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Constantine.....
    Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 20:27
Imal ko??
Fission Maild
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 21:28
pridruzujem se potrazi...
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2005 u 21:42
Ja bi ga triba nabavit svaki cas
Na vrh
marko_k View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko_k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 10:39
Originalno postovano od strane Blues-EXE Blues-EXE piše:

Imal ko??

imam ja, telesync SVCD
Na vrh
hrc-sg View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hrc-sg Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 11:02

Imam ja, slika je jako jako dobra s obzirom da je kino rip sto me ugodno iznenadilo

Samo nemogu naci prijevod, jos ga nema valjda.

Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 15:59
imam i ja al pošto si me izvrijedao ni tjedan prije nema sanse da ti ga dam
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Veljaca/Feb.2005 u 18:15
Originalno postovano od strane SerapH SerapH piše:

imam i ja al pošto si me izvrijedao ni tjedan prije nema sanse da ti ga dam

ne bi ga ni uzeo od tebe, kad se ponasas ko djete najmanje , ali nema veze

ti hrc de javi se na pm da dogovorimo razmjenu
Fission Maild
Na vrh
SerapH View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SerapH Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 16:17
ja se ponašam kao dijete s ni cim te nisam izazvao niti nijedna moja riješ nije bila upućena niti tebi ni protiv tebe a ti si me napao ko da sam ti svo blago oteo samo zato jer si ti bio uvjeren da ja nemam film jer ga po tvom misljenju nigdje ne moze biti. I tko je dijete ja koji samo dajem do znanja da s ponasanjem koje si pokazao meni neces nikada biti u dobrim odnosima s ljudima,jer si naime ti bio siguran da ja nemam film iako nisi nikada bio kod mene nikada me nisi upoznao i sto je najvaznije nisam te nikada zajebo za nista.
Happiness is nothing less than a frown and nothing more than a tear. Happiness is what hides the sadness within.
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 17:20
opet sukobi
registrirajte se na:
http://mobile.hrhosting.net
mobiteli-review:
www.gsmarena.com
Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2005 u 18:27
Originalno postovano od strane SerapH SerapH piše:

ja se ponašam kao dijete s ni cim te nisam izazvao niti nijedna moja riješ nije bila upućena niti tebi ni protiv tebe a ti si me napao ko da sam ti svo blago oteo samo zato jer si ti bio uvjeren da ja nemam film jer ga po tvom misljenju nigdje ne moze biti. I tko je dijete ja koji samo dajem do znanja da s ponasanjem koje si pokazao meni neces nikada biti u dobrim odnosima s ljudima,jer si naime ti bio siguran da ja nemam film iako nisi nikada bio kod mene nikada me nisi upoznao i sto je najvaznije nisam te nikada zajebo za nista.

jesam ja tebe to kad zajebao, nisam nista trazio nego mi je tesko nesto povjerovat bez dokaza nisam htio da te vrijedjam, i ako sam na neki nacin te uvrijedio hocu da ti se izvinem. i sad dajte ljudi imal ko film
Fission Maild
Na vrh
sudzuk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sudzuk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2005 u 12:59
ima li ko titl za vilm constantin
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.