Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sviđa mi se ovaj film, preporučite mi sličan
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sviđa mi se ovaj film, preporučite mi sličan

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sviđa mi se ovaj film, preporučite mi sličan
    Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2012 u 16:46

Da li vam se dogodilo da ste skoro odgledali neki film koji vam se svideo, a želite neku preporuku filma istog ili sličnog žanra?

Video sam sličnu temu na jednom drugom forumu i ona odlično funkcioniše, a i korisna je (jer, ukusi su ipak različiti), a nisam takvu temu primetio ovde na forumu. Shocked

Inače, trenutno mi se gleda neki film tipa filma 300 (da je vezan za Spartance), pa ako neko ima neku preporuku...

http://www.imdb.com/title/tt0416449/

Za ostale filmove koje ste gledali, a preporučujete ih - postoji tema "Preporuči film":  

http://forum.titlovi.com/preporuci-film_t36965.html

Pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 29.Ožujak/Mar.2012 u 16:47
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2012 u 17:28
The 300 Spartans (1962)

Ažurirao Salvador - 29.Ožujak/Mar.2012 u 18:56
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2012 u 23:05

Originalno postovano od strane Salvador Salvador piše:

The 300 Spartans (1962)

Hvala stvarno puno druže, ali ja sam zaboravio da napišem da taj film bukvalno smatram kao duplikat filma 300 (izvini, ja sam kriv).Embarrassed

Čuveni kralj Leonid i njegovih 300 vojnika na uskom prolazu... Ta dva filma znaju da mi se fantastično izmešaju kad ih se prisećam (mada su normalno svaki za sebe različiti, ali im je tematika ista - oba filma govore o kralju Leonidu i njegovih 300 spartanskih vojnika). 

Skoro podjednako volim da odgledam oba ta filma.

U svakom slučaju, hvala na pomoći.  Thumbs Up  Uvek mogu još jednom da odgledam ta dva filma, mada se sada razmišljam da prevedem jedan film sa totalno drugom tematikom (ovog puta nije u pitanju ni western, niti film tipa 300, već nešto sasvim "četvrto" LOL 

Naime, ovo "proleće" je totalno čudno uticalo na mene, pa sam započeo da prevodim jedno pet filmova, a mrzi me da završim ijedan od njih. Shocked Pa, možda je vreme za kratkotrajni "predah" od westerna, Šerloka Homsa, Pirata i slično, i malo (trenutno) prebacivanje na neki drugi žanr... Videćemo... LOL

Još jednom puno hvala.

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 29.Ožujak/Mar.2012 u 23:06
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
Beca011 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beca011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2012 u 23:55
Jesi li gledao ovaj film?
http://www.imdb.com/title/tt1020558/

Doduše, nisu Grci nego Rimljani

I, ako kojim slučajem nisi gledao (a vezan je za istoriju), topla preporuka za Apocalypto   http://www.imdb.com/title/tt0472043/    vrhunski film
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 00:06

Nema veze što nisu Spartanci, može i Rimljani, samo da je neki film koji nisam gledao - a, jedan od ta dva sigurno nisam (ili, se ne sećam po imenu filma) - svejedno, oba su već u torrentu: 

Apocalypto[2006]DvDrip[Eng.Hard.Sub]-aXXo

Centurion [2010] dvd rip nlx

Sad bih rekao: Jea, jupi, jea LOL

U ovom momentu imam osećaj kao da 100 godina nisam odgledao film koji je neko drugi preveo.  LOL 

Hvalaaa, puunooo! Thumbs Up 

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 00:14

Na vrh
Beca011 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beca011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 00:17
Nema na čemu, nadam se da će ti se bar jedan dopasti
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 00:36

Hvala Rea i Beco jedno 1.000 puta! 

I, hvala jednom našem drugu za pp sa filmovima!

E, sad ću stvarno da odgledam neki film!

Stvarno mi u ovom momentu treba neki mali, da ga tako nazovem "predah" od prevođenja, pa će gledanje ovih filmova biti moje "malo zadovoljstvo". Mislim, super se osećam i sve to, ali kad treba da sednem i prevedem neki film... rekoh, započeo sam 5 filma, i danas jedan šesti (koji ću 99% da prevedem), a 98% i ostalih pet, ali mi treba malo energije vezane za prevođenje.

Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala! Thumbs Up

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 30.Ožujak/Mar.2012 u 00:37
Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 08:06

Ako nema veze što nema veze sa Spartancima, onda možeš slobodno pogledat i Ravenous, ako već nisi.

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 10:06
Originalno postovano od strane nitkov nitkov piše:

Ako nema veze što nema veze sa Spartancima, onda možeš slobodno pogledat i Ravenous, ako već nisi.

Iskreno, nisam ga odgledao, jer piše da je horor (a, možda i nije). U suštini nemam ništa protiv horora i volim da odgledam poneki, ali sa blažom tematikom od npr. Fredi Krugera (ako me razumeš šta hoću da kažem). Kao npr. Zora Mrtvih, a da kažem da obožavam film Blade I,II... etc... za koji piše da je horor, a ja ga uopšte ne shvatam tako.

p.s. nešto sam se trenutno "zapetljao" u onom što hoću da napišem, pa je bolje da odem da konačno doručkujem  da ostavim opisivanje za kasnije. LOL

U svakom slučaju: Hvala puno na preporuci!

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 12:13
Ravenous nije horor. Ja sam ga vise doziveo kao komediju... mozda zbog sulude muzike koja prati scene nasilja.  Odlican je film, svakako ga trebas odgledati. 

btw Moze li meni neko da preporuci film slican ovome 

12:01 (TV 1993) - IMDb

ili slican ovome

Na vrh
nitkov View Drop Down
Junior translator
Junior translator
нитков

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitkov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 15:46

Greško, ti ga na!

i

Ako ih nisi pogledao, naravno. Ja još uvijek nisam. LOL

Na vrh
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 16:10
Prvi sam gledao i nisam nesto odusevljen, a drugi je upravo usao u bittorrent.

Hvala! Smile
Na vrh
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 18:54
Snajp, ako nisi gledao The 13th Warrior (1999)... nije sad bas nesto mnogo slican 300 ali je dobar  

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2012 u 22:27
Originalno postovano od strane Chuck Norris Chuck Norris piše:

Snajp, ako nisi gledao The 13th Warrior (1999)... nije sad bas nesto mnogo slican 300 ali je dobar  

Gledao jesam, ali mogu i opet, ako odgledam prvi film koji sam skinuo. LOL 

Naime, drugari, verovali ili ne, ja još nisam stigao da odgledam ni ona prva dva filma Confused

Danas sam ceo dan nešto završavao, a dolaske na forum iskoristio za ona kratka dva tutorijala. Takođe, završavam "usput" još jedan film (onaj što sam rekao da ću 99% da ga završim) i otprilike je toliko i završen (samo da ga još jednom odgledam i doradim). 

Ali, taj film što prevodim ću morati ipak da najverovatnije ostavim za sutra (ako ne ostanem duže), jer bih ipak večeras stvarno želeo da odgledam bar jedan film. Ouch

Hvala još jednom svima na pomoći, i stvarno mi je žao što našem drugaru "Greški" ne mogu da pomognem u izboru filmova jer ne pratim taj žanr. Confused

Veliki pozdrav. Snajp

Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 11:09

Da javim da sam "konačno" uspeo da za sad odgledam ova dva filma:Big smile

Citiraj  

Apocalypto[2006]DvDrip[Eng.Hard.Sub]-aXXo

Centurion [2010] dvd rip nlx

Moram da kažem da sam oba filma gledao i ranije (što i nije mnogo bitno, jer sam ih skoro zaboravio). U suštini su oba filma ok (s tim što mi je bolji Centurion, je Apocalipto traži po meni posebno raspoloženje za gledanje).

Zašto kažem da Apocalipto traži posebno raspoloženje za gledanje... pa, taj film je dosta zanimljiv, ali je nekako i dosta u pojedinim momentima nekako "težak" za gledanje. Taj film mi je teško da najbolje opišem, ali to je najpribližniji opis onom što hoću da kažem. Tematika prelazi od nekog mirnog života "domorodaca", preko scena "žrtvovanja", na scene ubistva gonilaca, scene trudne žene u rupi... itd...

Centurion, sa druge strane je takođe veoma kompleksan film. Govori o tematici čuvene nestale rimske IX legije. Ima još filmova sa istom tematikom, ali je i ovaj film veoma specifičan. Film prati stradanje IX legije, odlični su opisi "života" rimskih vojnika, glavnog glumca koji beži od "Pikta", pa pokušava da spase generala, ratnice "Pikta", itd... Veoma kompleksan i zanimljiv film.

U suštini bi neki zaključak bio da oba filma treba odgledati - ali, da su meni i dalje najomiljeniji oba filma 300. Embarrassed Big smile  

E, sad, gledao sam šta da skinem sledeće - prvo ću 13-ratnik (koji sam gledao ranije - ali, hoću da ponovo odgledam), a za kraj moram da ostavim filmove koje mi je preporučila Rea (nadam se da će koleginica da mi oprosti - ali, razlog za to je što nisam našao titlove na srpskom jeziku, pa ću baš zato da "prolongiram" skidanje tih filmova - jer se lako može dogoditi da neki od njih kasnije prevedem, a u ovom momentu zbog svojih obaveza izbegavam da skidam bilo koji film bez prevoda) Embarrassed

Eto, raspisao sam se nešto po ovoj tematici baš - ne znam ni sam zašto LOL

Hvala još jednom svima na preporukama - puno, puno, puno, veoma, baš Thumbs Up

Veliki drugarski pozdrav. Snajp

Na vrh
carloss View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj carloss Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2012 u 12:45
Ne znam da li mogu u ovoj temi da se potraze novi predlozi.

Ono sto se meni jako gleda u ovom trenutku su sf/horor filmovi, u kojima bude odredjena grupa ljudi koja se susrece sa nekim neobicnim pojavama (stvorenjima), pri cemu clanovi te grupe nestaju jedan po jedan.

Ima mnogo filmova na ovu temu, i gledao sam gomilu takvih filmova, ali gleda mi se jos :)

Navescu neke primere samo - Alien serijal, Predator, The thing.... znaci filmovi u ovom fazonu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.