Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sprema se nastavak filma "300"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sprema se nastavak filma "300"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sprema se nastavak filma "300"
    Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 22:44

Studio Warner Bros. konačno je odabrao režisera za nastavak filma 300. Noam Murro dobio je čast da snimi film
300: Battle of Artemisia, a njegovom protivkandidatu, Jaume Collet-Serra-i, Warner Bros. je ipak poverio režiju igranog rimejka popularne mange "Akira", prenose mediji koji se bave filmom.

Noam Murro za koga se ne može reći da je iskusan režiser, posebno ne kada je akcioni žanr u pitanju, biće zadužen za nastavak epskog filma 300 iz 2007. godine koji je prvobitno trebalo da nosi naziv "Xerxes", a detalji o početku snimanja još uvek su nepoznati.

Film će biti zasnovan na novom stripu Frank-a Miller-a, a njegova radnja pratiće priču iz perspektive vodje Persijanaca Kserksa.

Scenario za 300: Battle of Artemisia napisao je Zack Snyder, režiser prvog filma, u saradnji sa koscenaristom originala Kurt-om Johnstad-om.

Snyder, koji je od snimanja nastavka veoma uspešnog filma koji je 2007. na bioskopskim blagajnama zaradio skoro 500 miliona dolara odustao da bi prihvatio posao na najnovijem filmu o Supermenu, Man of Steel, izrazio je nadu da će Noam Murro iako nema dovoljno iskustva snimiti film koji će biti dostojan originala.

http://www.happynovisad.com

Ažurirao Rea - 23.Ožujak/Mar.2012 u 22:45

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 22:48
Biće to još jedna u nizu tragedija moderne kinematografije nad ozbiljnim istorijskim temama...

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 23:52
Nekim filmovima jednostavno ne trebaju nastavci, a ovaj je jedan od tih.
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 00:32

O ukusima ne vredi raspravljati. Wink

Meni lično odgovara nastavak ovog filma, i uživao sam i u filmu 300.

Ako bih razmislio zašto, možda je to zato što sam Spartance oduvek smatrao jednim od najboljih vojnika sveta u ono "varvarsko vreme".

Gledano sa vremena sadašnjice, njihova vojna brutalnost nije opravdana, ali za to "varvarsko vreme" je verovatno trebalo tako da bude.

Legenda kaze da je tvorac "spartanstva" bio Likurg. Iz njegove biografije koju je napisao Plutarh saznajemo kako su se nekad vaspitavali "Spartanci":

"Svakom ocu nije bilo dopusteno da odgaja i vaspitava sina po svojoj volji, nego cim dete napuni sedam godina, zakonodavac ih je preuzimao i ucvrscivao ih u grupe gde su ziveli i hranili se zajedno i tako se privikavali da se jedni sa drugima igraju i zajedno uce. Kao vodju grupe, postavljao se decak koji se isticao razboritoscu i srcanoscu u borbi, u njega su upirali oci, slusali njegove naredbe i podvrgavali se kaznama koje je on izricao. Tako je to vaspitanje bilo vezba u poslusnosti. Citanje i pisanje su ucili samo za najnuznije potrebe. Sve drugo njihovo obrazovanje bilo je sracunato na to da dobro slusaju zapovesti, istrajno podnose napore i pobedjuju u borbi".

Ako pogledamo film 300, vidimo da je velika većina zasnovana na toj legendi (uz normalno filmsko preuveličavanje). 

Sve u svemu, ne znam zašto sam sve ovo napisao. LOL

This is Sparta

Hvala Rea na obaveštenju, ja ću ipak sa velikim nestrpljenjem da čekam pojavljivanje ovog filma. Wink

Veliki pozdrav. Snajp

Ažurirao snajp - 24.Ožujak/Mar.2012 u 00:33
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 01:23
Ja sam čuo da će film zbog upotrebe nove, revolucionarne tehnologije slow motiona trajati preko tri i po sata.
Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 01:26

Čudno, ja sam video neki američki ragbi tim koji ubija ''Iranska čudovišta'' predvođena Kserksom, koji izgleda nije bio vladar nego pimp.

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 02:02
Originalno postovano od strane snajp snajp piše:

O ukusima ne vredi raspravljati. Wink

Meni lično odgovara nastavak ovog filma, i uživao sam i u filmu 300.

Ja obozavam ovakve filmove, ovo mi je i jedan od najboljih. Ali mi ipak ovo nije film koji bi trebao da se nastavlja... 

Ali dobro, valjda ce skrpiti nesto da bude barem upola dobar kao prvi.
Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 02:20
Who the fuck is Noam Murro and where the fuck is Snydeeer?! Angry
Dobro, barem pise scenario, mada bih vise voleo da je za kamerom
A da nastavak, uprkos odlicnom prvom filmu, nije potreban - i nije

Samo kad bi mogli i Lenu da ubace tu negde inlove

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 12:57
Čudi me da nisu snimili nastavak i za The DepartedLOL
Na vrh
snajp View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj snajp Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 13:20

Ovo me podseća na izreku: "Ne osuđujte knjigu po koricama"

Primer:

Šerlok Holms (Sherlock Holmes), jedan od najpoznatijih i najupečatljivijih likova književnosti, delo je engleskog pisca Ser Artura Konana Dojla (1859-1930). Želeći da se više posveti drugim likovima i istorijskim romanima, Dojl odlučuje da u epizodi Poslednji problem (The Final Problem) ubije Šerloka Holmsa. Nekoliko godina kasnije, 1902., zbog neočekivane reakcije publike i izdavača, Dojl nevoljno vraća Holmsa u život u priči Baskervilski pas (The Hound of Baskervilles)...

Jeste li čuli za Šerloka Holmsa? LOL

p.s. ne kažem čak ni da će novi film da mi se svidi, ali ... videćemo Wink

Veliki pozdrav. Snajp

I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.