| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sprema se nastavak filma "300" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sprema se nastavak filma "300"Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 22:44 |
|
Studio Warner Bros. konačno je odabrao režisera za nastavak filma 300. Noam Murro dobio je čast da snimi film 300: Battle of Artemisia, a njegovom protivkandidatu, Jaume Collet-Serra-i, Warner Bros. je ipak poverio režiju igranog rimejka popularne mange "Akira", prenose mediji koji se bave filmom. Noam Murro za koga se ne može reći da je iskusan režiser, posebno ne kada je akcioni žanr u pitanju, biće zadužen za nastavak epskog filma 300 iz 2007. godine koji je prvobitno trebalo da nosi naziv "Xerxes", a detalji o početku snimanja još uvek su nepoznati. Film će biti zasnovan na novom stripu Frank-a Miller-a, a njegova radnja pratiće priču iz perspektive vodje Persijanaca Kserksa. Scenario za 300: Battle of Artemisia napisao je Zack Snyder, režiser prvog filma, u saradnji sa koscenaristom originala Kurt-om Johnstad-om. Snyder, koji je od snimanja nastavka veoma uspešnog filma koji je 2007. na bioskopskim blagajnama zaradio skoro 500 miliona dolara odustao da bi prihvatio posao na najnovijem filmu o Supermenu, Man of Steel, izrazio je nadu da će Noam Murro iako nema dovoljno iskustva snimiti film koji će biti dostojan originala. http://www.happynovisad.com Ažurirao Rea - 23.Ožujak/Mar.2012 u 22:45 |
|
|
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 22:48 |
|
Biće to još jedna u nizu tragedija moderne kinematografije nad ozbiljnim istorijskim temama...
|
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2012 u 23:52 |
|
Nekim filmovima jednostavno ne trebaju nastavci, a ovaj je jedan od tih.
|
|
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 00:32 |
|
O ukusima ne vredi raspravljati. Meni lično odgovara nastavak ovog filma, i uživao sam i u filmu 300. Ako bih razmislio zašto, možda je to zato što sam Spartance oduvek smatrao jednim od najboljih vojnika sveta u ono "varvarsko vreme". Gledano sa vremena sadašnjice, njihova vojna brutalnost nije opravdana, ali za to "varvarsko vreme" je verovatno trebalo tako da bude. Legenda kaze da je tvorac "spartanstva" bio Likurg. Iz njegove biografije koju je napisao Plutarh saznajemo kako su se nekad vaspitavali "Spartanci": Ako pogledamo film 300, vidimo da je velika većina zasnovana na toj legendi (uz normalno filmsko preuveličavanje). Sve u svemu, ne znam zašto sam sve ovo napisao. This is Sparta
Hvala Rea na obaveštenju, ja ću ipak sa velikim nestrpljenjem da čekam pojavljivanje ovog filma. Veliki pozdrav. Snajp Ažurirao snajp - 24.Ožujak/Mar.2012 u 00:33 |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 01:23 |
|
Ja sam čuo da će film zbog upotrebe nove, revolucionarne tehnologije slow motiona trajati preko tri i po sata.
|
|
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
|
![]() |
|
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 01:26 |
|
Čudno, ja sam video neki američki ragbi tim koji ubija ''Iranska čudovišta'' predvođena Kserksom, koji izgleda nije bio vladar nego pimp.
|
|
![]() |
|
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 02:02 |
Ja obozavam ovakve filmove, ovo mi je i jedan od najboljih. Ali mi ipak ovo nije film koji bi trebao da se nastavlja... Ali dobro, valjda ce skrpiti nesto da bude barem upola dobar kao prvi.
|
|
|
|
![]() |
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2012 u 02:20 |
|
Who the fuck is Noam Murro and where the fuck is Snydeeer?!
![]() Dobro, barem pise scenario, mada bih vise voleo da je za kamerom A da nastavak, uprkos odlicnom prvom filmu, nije potreban - i nije Samo kad bi mogli i Lenu da ubace tu negde ![]() |
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 12:57 |
|
Čudi me da nisu snimili nastavak i za The Departed
|
|
![]() |
|
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2012 u 13:20 |
|
Ovo me podseća na izreku: "Ne osuđujte knjigu po koricama" Primer: Šerlok Holms (Sherlock Holmes), jedan od najpoznatijih i najupečatljivijih likova književnosti, delo je engleskog pisca Ser Artura Konana Dojla (1859-1930). Želeći da se više posveti drugim likovima i istorijskim romanima, Dojl odlučuje da u epizodi Poslednji problem (The Final Problem) ubije Šerloka Holmsa. Nekoliko godina kasnije, 1902., zbog neočekivane reakcije publike i izdavača, Dojl nevoljno vraća Holmsa u život u priči Baskervilski pas (The Hound of Baskervilles)... Jeste li čuli za Šerloka Holmsa? p.s. ne kažem čak ni da će novi film da mi se svidi, ali ... videćemo Veliki pozdrav. Snajp |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |