| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Anda muchacho, spara! aka Dead Men Ride (1971) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
snajp
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Pridružen: 13.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: "Western" zona Status: Offline Points: 1095 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Anda muchacho, spara! aka Dead Men Ride (1971)Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2012 u 04:24 |
|
Dead men ride (1971)
Žanr: Western Originalni i alternativni nazivi filma: - Dead Men Ride - At the End of the Rainbow
- Anda, Mucacho spara - A Volta do Pistoleiro - A Volta de Sartana Režija: Aldo Florio Glavni glumci: Fabio Testi (Roy Greenford), Eduardo Fajardo (Redfield), Romano Puppo (Newman), Ben Carra (Lawrence), Charo Lopez (Jessica), Jose Calvo (Cosorito), Massimo Serato (Emiliano), Mario Novelli (Alan), Luciano Pigozzi (Manolo) Ostali podaci o filmu: The internet movie datbase link about movie Kraći opis filma: Roj Grenford beži i zatvora i pomaže jednom i pomaže jednom meksičkom seljaku koji radi u rudnicima zlata. Roj ubzo saznaje da su seljaci koji rade u rudnicima eksploatisani. Neki od seljaka pokušavaju da prodaju zlato u Tusonu, ali bivaju napadnuti od strane odmetnika u planinama. LISTA PROJEKTA: Western / Spaghetti Prevodilac: nije preveden |
|
|
I am Connor MacLeod of the Clan MacLeod. I was born in 1518 in the village of Glenfinnan on the shores of Loch Shiel. And I am immortal.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2016 u 16:27 |
|
Prevod je najavio zizu1109 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
zizu1109
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 12.Svibanj/May.2006 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 111 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2016 u 14:54 |
|
Preveo sa engleskog na osnovu okacenog titla na nasem sajtu.
Pozdrav!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2016 u 00:29 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |