| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem |
Odgovori
|
| Korisnik | |
quovadis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 03.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ProblemObjavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2012 u 22:29 |
|
UPOMOC !
Nabavio sam izvanrednu kopiju madjarskog filma "Decaci Pavlove Ulice"
"A Pál Utcai Fiúk" (1969) /Aka "The Boys Of Paul Street" (1969)
Film se bez greske otvara i emituje u: Windows Media Player, Media Player Classic i GOM Player. Nabavio sam par srpskih prevoda za ovaj film
(latinica - jedan je sa .sub a drugi sa .srt ekstenzijom i svi naslovi su identicni sa naslovom filma). Imam instalirane sve moguce Codec-e i Update za sve plejere, ukljucujuci i zadnji K-Lite Codec Pack. Notepad mi je podesen za citanje fontova u opciji 'Central European'.
Medjutim, nijedan player ne moze ni automatski ni rucno da 'vidi' ove titlove ?!
Svaki drugi film + prevodi rade bez greske.
Da li neko moze da mi pomogne da otkrijem u cemu je stos ?
Da li je mozda problem u samom filmu (avi). Film sam skinuo sa ove adrese: Ažurirao Dr Dragan - 12.Sijecanj/Jan.2012 u 22:38 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2012 u 22:45 |
|
Moguce da playeri ne citaju ta slova ako ti je naslov fajla A Pál Utcai Fiúk. Preimenuj fajl u A Pal Utcai Fiuk ili drugacije i probaj. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2012 u 23:09 |
|
Otvori titl u notepadu i vidi da li je utf ili ansi. Treba da bude ansi, pa zato za svaki slučaj otvoren titl sačuvaj tako što ćeš da ideš na save as i dole prebaci sa utf na ansi.
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2012 u 03:56 |
Sasvim sigurno ga zbog ovoga ne puštaju. Reimenuj folder, film i titl bez a sa apostrofom i u sa apostrofom, kao što ti je Kneginja napisala, mora da radi. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |