| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Serija The Office - ne mogu naći |
Odgovori
|
| Korisnik | |
oblak24
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 187 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Serija The Office - ne mogu naćiObjavljeno: 26.Prosinac/Dec.2011 u 18:27 |
|
Pozdrav. Nije me bilo dugo pa ne znam otvaram li na pravom mjestu.
Potražila sam prijevode za seriju The Office (US verzija) i tražilica nije izbacila ni jedan noviji prijevod (Sezona 8), a znam da se inače redovito pojave najnoviji prijevodi i bude i onih engleskih. Vidim da ste promijenili skin i lijepo izgleda, ali muči me ovo. Čini mi se kao da nedostaju još neki prijevodi ove serije kojih je ranije bilo. I još jedno malo pitanje, iako nevezano za ovu temu: gdje mogu vidjeti prijevode koje sam ja uploadala? Hvala na pomoći!
|
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2011 u 20:27 |
|
Koliko vidim, titlove za osmu sezonu nitko nije postavljao kod nas, ali i to je sređeno.
Pri sređivanju baze obrisali smo dosta duplikata pa ti se možda zato čini da neki titlovi fale. Na stranici sa titlovima upiši ime nekog titla koji si postavila, a zatim klikni na svoje ime i pokazat će ti se svi prijevodi. ![]() Ažurirao iromafia111 - 26.Prosinac/Dec.2011 u 20:39 |
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
oblak24
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 187 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2011 u 15:22 |
|
Hvala iromafia111! :)
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |