Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Suzana Mančić - seve 2????
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Suzana Mančić - seve 2????

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
matrix View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj matrix Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Suzana Mančić - seve 2????
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2005 u 17:58
Jeste čuli za ovo da je Suzana Mančić pošla Severininim stopama???

Ima netko film možda??
acke
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2005 u 19:44
da citao sam danas u jutarnjem listu

i mena taj filmic zanima...

Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2005 u 23:30
danas sam ga dobio medjutim snimak je od pre 10 i vise godina i mnogo je los mada vam mogu reci da je bolji od severininog
Na vrh
Zombie View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 00:04
link

Ažurirao Zombie
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 00:35

thanks, zombie

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 08:53

O kome se radi? Ko je ta žena?

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Sa'angreal View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 09:53
Originalno postovano od strane toknezev toknezev piše:

O kome se radi? Ko je ta žena?

Ne mogu da verujem da ne znas ko je ona.Pa to je najpoznatija Loto devojke iz nekadasnje SFRJ.A to je snimila sa njenim buducim sa sada vec bivsim muzem.A to je onaj iz ako se secas nekadasnje grupe Sedmorica mladih onaj sa velikim nosem

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 11:31
Zombie meni traži neki pasword za taj tvoj link
To sam ja...
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 11:51
snimka je s vhs i uzasno je mutna; skoro nista se ne vidi

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj spidermany Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 14:20

Ja imam snimak od 60 MB i nije los (sex), samo je snimak ocajan kamera od  kompjutera usmjerena na TV i tako snimano!!!!! (U jednom trenutko cak i prebaciva na neki drugi program i opet vraca itd.)

P.S. Tako ispada kao da je kamera usmjerena mozda je nesto drugo u pitanju !!!!

Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 14:37
taj imam i ja

The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 15:15
kak se tocno zove faj da ga skinem....
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 16:19
kad smo već kod toga,jel ima ko film od paris hilton ili abi titmus?
....
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 16:49
imam ja od paris hilton, daj nek netko stavi neki screenshot da vidim jel se isplati skinuti
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 17:52
X Zero poslao sam ti par screenshotova na mail

ne isplati ti se skidati snimka je prelose kvalitete

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Zombie Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 18:44
Originalno postovano od strane Roteiro Roteiro piše:

Zombie meni traži neki pasword za taj tvoj link

Sorry ljudi, nemam password... zapravo jos jucer se s tog linka video snimak mogao downloadati bez ikakvih sifri...
Na vrh
fLiP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj fLiP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 20:02

Originalno postovano od strane X Zero X Zero piše:

imam ja od paris hilton,

kakav je?

....
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 21:12
Paris Hilton je super , traje malo vise od sat vremena.U nekim dijelovima slika je malo losija al sve se vidi jasno.
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2005 u 21:17
Jel taj film mogu skinut s nekim od p2p programa ili s nekog drugog sajta kad ovaj trazi password?
Na vrh
febo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj febo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2005 u 16:02

Dajte ljudi , pa to je bakutaner (mislim na Suzanu)....  Meni je 40 i nešto a sjećam se ko klinac da je bila na TV nekakva voditeljica ili tako nešto (bilo je tako davno da se i ne sjećam) , pa sad koga zanima gerijatrija ...nek izvoli !!!!

Pozdrav !!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,145 sekundi.