Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Piraterija: da li su joj dani odbrojani?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Piraterija: da li su joj dani odbrojani?

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Sa'angreal View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Piraterija: da li su joj dani odbrojani?
    Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 13:34
Ne znam kako je kod vas u Hrvatskoj ali stanje kod nas u Beogradu je vrlo ozbiljno.Izrecena je prva presuda sto se tice preprodaje piratskih filmova.Ta osoba ne znam kako se zove ali mislim da je 82 godiste osudjen je na 1 godinu zatvora i 5 godina uslovno.Ovo je prva presuda ovakve vrste kod nas.Naravno olaksavajuca okolnos je ta sto su poceli da hapse prvo one koji prodaju na ulici, jos uvek se nisu ustremili na video klubove i na one glavne preprodavce koji snabdevaju sve ostale. 

Ažurirao mmdjordjevic
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 13:50
pa ako je prodavao na ulici predpostavljam oko 200 filmove zajedno sa dvd filmovima
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 16:00
najbolje je ako imas stalnu klijantelu i ako nisi pohlepan... evo ima na forumu postenih ljudi koji uzimaju kod mene i nikad problema sa njima. Velim ako si pohlepan i imas puno ljudi, pogotovo novih, neprovjerenih onda se lako sjeb..
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 19:21
Stvar je u tome da drzava moze kad god hoce da "zatvori slavinu" i pohapsi sve u jednom danu.
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 22:36
dovljno je da sacekaju nedelju i da na berzi kod SKC-A pohapse sve preprodavce i da na jedno mesec dana niko u Srbiji ne dobije nove filmove
Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 23:11
Ja sam primjetio da piratstvo opada kod nas, npr. prošle godine (2 i 3 mjesec) sam znao dobiti svaki tjedan oko 10 filmova a sad dobijem toliko u mjesec dana
--ChainGang Soldier--
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2005 u 23:53

kod nas nedeljno stigne 5 hitova i isto toliko dvd-a + odprilike 10-ak starih filmova izmedju 30-ih i 90-ih.Sad u nedelju stiglo je White noise,Ray,Elektra,Last sighn,Coach Carter itd.

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 01:37
Originalno postovano od strane BingoBongo BingoBongo piše:

Imam ideju. Poslat cemo vam Mickeya tamo. On ce se definitivno tamo kod vas snaci bez problema. A i bice svjezih i najsvjezijih filmova, u DVD kvaliteti....

u just can't let it go, can you? ;)

pozdrav
Na vrh
defiant1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj defiant1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 01:38
Daj covjece pusti tog Mickeya na miru.Ako netko oce dat 30kn za dvd samo nek izvoli ko ga j*be.Uostalom znam dosta ljudi u zg koji prodaju film za 30kn i misle da su normalni.A sto se tice piraterije tog ce uvijek bit ma kolke kazne bile zar ne?Clanovi ovog foruma ce se pobrinut za to da bude piratstva bar jos 100 godina!
Na vrh
Eska View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Eska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 09:14

Jebiga gospodo ko riskira taj profitira. Jedno je prodavati da bi se vratila lova koju ste uložili u filmove koje ste željeli imati a drugo je prodaja iz čiste zarade.

Ja imam preko 500 filmova i nikad nisam prodao niti jedan film,samo razmjena.

A za one koji zgrću lovu na DivX-ima ko vas jebe.

De gustibus non es diskutandum
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 11:59

što ste zapeli za mikija barabe jedne kapitalističke oćete sve džabe je li  

elem

statistika vam je to

uhvate 9 luzera na ulici što tako preživljavaju a ne uhvate jednog dilera koji je glavni... onda kažu da je statistički borba protiv pirata i do 90% uspješna...

elem nabavljajte filmove dok još možete kod mene

Ažurirao komunjara
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 12:10

jedini način da nas skinu sa bele liste EU je da javno hapse ljude na ulici. A evo vam i primer:prošle godine je na svim domaćim pa i stranim televizijama javno uhapšen čovek koji je bukvalno imao fabriku za pravljenje praznih cd-a i dvd-a čak su je i prikazali na televiziji. Naravno to je bilo pozitivno ocenjeno od strane SAD-a i EU imalo je falilo da budemo skinuti sa bele liste.Od toga dana niko na ulicama nije prodavao filmove do pre nekih 5 meseci kada su se ponovo pojavali i sada bukvalno na svakih 10 metara svaka budala koja zna da uključi kompijuter prodaje filmove.Sada se naravno stvar zakomplikovala jer ima previše ljudi koji prodaju filmove na ulici.

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 12:32

Originalno postovano od strane defiant1 defiant1 piše:

Clanovi ovog foruma ce se pobrinut za to da bude piratstva bar jos 100 godina!

Iz tvojih usta u božije uši 

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 12:39
Da li je iko od vas nabavio film Barbarian?
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 13:08
dok bude igara, filmova, muzike bit ce i pirata...

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pinkojunior Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 13:41

jel možemo mi naje**t ko razmjenjujemo filmove ili smo oni koji prodaju???

malo mi je sve to nejasno jel ima možda kakvu literatura o to je**nom zakonu. nema puno filmova al se ipak malo bojim ako to i kod nas krene malo bolje taj zakon

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 13:49
naravno da ne i ne nema ga na ulici, i ne nije ruski vec americki 2003 sa Michael O'Hearn-om i pogledaj na All movie guide
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 13:52
Originalno postovano od strane pinkojunior pinkojunior piše:

jel možemo mi naje**t ko razmjenjujemo filmove ili smo oni koji prodaju???

malo mi je sve to nejasno jel ima možda kakvu literatura o to je**nom zakonu. nema puno filmova al se ipak malo bojim ako to i kod nas krene malo bolje taj zakon

Kako sam shavatio po zakonu pod privatnim kolekcionarom smatra s onaj ko ima mislim negde izmedju 200-300 filmova sve iznad toga smatra se piraterijom

Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sa'angreal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 13:55

cak sta vise mislim broj filmova treba da bude ispod 200

Na vrh
rhymerator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2005 u 14:01
@mmdjordjevic
Kakve veze ima da li je 200 ili 2000 - moze jedino znaciti da li ces biti veci ili manji prioritet za te koji te traze, a ako je nelegalno - onda je i 1 isto sto i 100...Kriv si...
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.