Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prijedlog za dodatnu ikonicu pored titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prijedlog za dodatnu ikonicu pored titla

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prijedlog za dodatnu ikonicu pored titla
    Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 09:30
Dok sam radio prepravku svog prijevoda za The Replacement Killers pade mi nešto na pamet. Da li je moguće dodati u opcijama prilikom uploadovanja titlova da se označi da je to za Extended verziju? Nešto kao na podnapisima, da samo pored titla piše EE. Mislim nije problem ako i ne može, ali kažu da nema glupih pitanja samo glupih odgovora pa pazite šta ćete napisati LOL

Ažurirao Nameless One - 27.Studeni/Nov.2011 u 09:31
What can change the nature of a man?

Na vrh
Lithium View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lithium Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 16:45
+1 on this

A i ne bi trebalo da je problem, vec imamo nindzu i oblacic
Na vrh
prijatel-MKD View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 16:53
Ja mislio da "Release" polje sluzi za to.
Ili mozda nisam bas razumeo sta se trazi?
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 16:57
Nego da služi, ali ako upišeš 3-4 rlsa sa Extended u imenu zatrpat ćeš sve i postat će prilično nepregledno. Ovako spičiš EE pored titla i opleti sa rlsovima u njihovom polju.

Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 17:15

Ja bih molio da se dogovorimo da li je ova ikona potreban ili ne. Ja to naravcno mogu odraditi samo mi treba javiti da li je to potrebno ili ne :-)

Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 17:17
neki dan mi je palo napamet da se doda i ikonica za Hearing Impared titlove, jer je to malo glupo stavljati u release polje. kao na add7ctedu .
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 17:18
Nameless, možeš li dati par primjera gdje je ovo nepregledno?
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 17:19
Ne mislim da extended treba imati posebnu "icon" naznaku, cak i kad jedan dl. paket sadrzi vise verzija filma je isti slucaj. Zasto bi ext... imao predimstva pre ASAP ili drugi.
Da je opcija/icon za sve, nije moguce jer svaku godinu ima novih za neke strarije se penzionisu.
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 17:22
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

neki dan mi je palo napamet da se doda i ikonica za Hearing Impared titlove, jer je to malo glupo stavljati u release polje. kao na add7ctedu <span id="episodes">.</span>

A ovo moze biti korisno, da se specijalne titlove posebno oznace i budu postavljene u zasebnim paketima i da ima mogucnost da se filtriraju samo ove spec. titlove.
Na vrh
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 17:28

Nameless, možeš li dati par primjera gdje je ovo nepregledno?

http://titlovi.com/titlovi/the-replacement-killers-96060/
http://titlovi.com/titlovi/cowboys---aliens-136208/
http://titlovi.com/titlovi/horrible-bosses-133620/

Ovi mi padoše na pamet. Izbaci ono Extended iz rls polja pa ćeš vidjeti kako bi preglednije izgledalo.

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 17:45
vidim na šta misliš, nisam te prije razumio

Citiraj EXTENDED CUT mHD.x264.AC3-AsCo, 720p.BDRip.x264.AC3.HUN-ENG,EXTENDED.DVDRip.XviD-PROMiSE 720p.BluRay.x264-SiNNERS Extended.Cut.BluRay.720p.DTS.x264-CHD BDrip.XviD-nCODE

posebno kad ima pune releasova.
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 17:54
Nepreglednost je za to sto nije novi red za svaki release.
Meni nije problem prinaci ; medju verzije jer po pravilu oni sadrze tackice (zato je valjda usvojeno da se dele s ; znakom).
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 18:10
EXTENDED CUT mHD.x264.AC3-AsCo, 720p.BDRip.x264.AC3.HUN-ENG,EXTENDED.DVDRip.XviD-PROMiSE 720p.BluRay.x264-SiNNERS Extended.Cut.BluRay.720p.DTS.x264-CHD BDrip.XviD-nCODE

EXTENDED se samo na početak stavlja i onda se dodaje relesove, ali i to neki put nije dovoljno.
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 18:15

Ja mislim da treba da se uvede neko ustaljeno skraćeno označavanje... Znači samo osnovno, prvo verzija - CAM, WP, TS, R5, SCR, TC, DVDRip, TVRip, HDT, BDRip, pa onda naziv grupe koja je ripovala...

Npr. dvdrip.xvid-amiable može da se skrati u dvdrip-amiable...

Što se predloga tiče, može ali smatram da nije neophodno...

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 18:20
Ma kakvo skraceno, pa kad neko trazi preko google da ga ne posalje ovamo. Cela imena samo, sto vam smeta, ko zeli da pronadje dovolno mu je da vidi jednu rjec i skida.
A 50% nemaju pojima sta je release, skine sve prevode sto ima pa ubacuju jedan za drugom dok da nadju pravi.
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 18:32

@ prijatel-MKD

Pa sam kažeš da 50% skida sve prevode, ni ne gledaju šta piše, a ovi što znaju šta je realise, naći će ga i u skraćenom... 

A i ja kad prevodim, napišem samo onu verziju za koju sam radila prevod, ne skidam 50 različitih verzija, samo da bi ljudima bilo lakše da ne isprobaju 5 sekundi da im odgovara...

Na vrh
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prijatel-MKD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 18:35
Google, ja trazim titlove preko Google i ako je EE onda ce me poslati kod arape da ima extended.
Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 18:36
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Pa sam kažeš da 50% skida sve prevode, ni ne gledaju šta piše, a ovi što znaju šta je release, naći će ga i u skraćenom... 

Potpisujem
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 18:43
Originalno postovano od strane CSInvestigator CSInvestigator piše:

Npr. dvdrip.xvid-amiable može da se skrati u dvdrip-amiable...

svako naravno piše šta želi, ali ovo je tehnički neispravno.
Bitno je pisati koji je codec, jer za avi filmove imaš xvid, kao i divx 3 (zastarjeli ali još ga ima po netu), divx 4 i divx 5.

Posebno ako nema imena ripera (amiable, axxo)

Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2011 u 18:49

svako naravno piše šta želi, ali ovo je tehnički neispravno.
Bitno je pisati koji je codec, jer za avi filmove imaš xvid, kao i divx 3 (zastarjeli ali još ga ima po netu), divx 4 i divx 5.

Posebno ako nema imena ripera (amiable, axxo)

Pa ja ne znam kad sam poslednji put videla neki codec da nije xvid, ako se baš nađe neki u 10.000 titlova, taj neka napiše pun naziv...

Isto važi i za stavku ispod...

Ažurirao CSInvestigator - 27.Studeni/Nov.2011 u 18:49
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,223 sekundi.