Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Burning Plain (2008)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Burning Plain (2008)

The Burning Plain

The Burning Plain (2008)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Ravnica u plamenu

Godina:

2008

Žanr:

drama, kriminalistički, ljubavni

Trajanje:

107 min

Režija:

Guillermo Arriaga

Scenarij:

Guillermo Arriaga

Glavne uloge:

Charlize Theron
  >  Sylvia
Robin Tunney
  >  Laura
Rachel Ticotin
  >  Ana
John Corbett
  >  John
Rosalia De Aragon
  >  Aunt Rebecca
Martin Papazian
  >  Young Man
José María Yazpik
  >  Carlos
JD Pardo
  >  Young Santiago
Fernanda Romero
  >  Sophie
Debrianna Mansini
  >  Paula
Gray Eubank
  >  Lawrence
Kacie Thomas
  >  Vivi
Diego J. Torres
  >  Cristobal
Sean McGrath
  >  Cook
José Gallardo Jr.
  >  Xavier

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Burning Plain (2008)
    Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 17:50

The Burning Plain (2008) - IMDb

drama romantika kriminalistički SAD, Argentina, 2008 

Režija: Guillermo Arriaga

Scenarij: Guillermo Arriaga

Uloge: Charlize Theron, Kim Basinger, John Corbett, José María Yazpik, Robin Tunney

Autor filmova Babel i 21 gram predstavlja nam romantičnu misteriju o ženi na rubu, koja kreće na emocionalno putovanje natrag u ključni trenutak svog života.

Oskarovka Charlize Theron igra Sylviu, lijepu voditeljicu restorana čija hladna, profesionalna vanjština skriva seksualno nabijenu unutrašnjost. Kad je stranac iz Mexica suoči s njenom tajanstvenom prošlošću, ona kreće na putovanje kroz prostor i vrijeme koje ju povezuje s različitim likovima i njihovim vlastitim romantičnim sudbinama. Oskarovka Kim Basinger igra Ginu, kućanicu čija će strastvena afera Sylviu i ostale aktere filma suočiti s eksplozivnom snagom zabranjene ljubavi.

Prevodi

http://mojtv.hr

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 23:03
Prosečan film sa dobrom zamisli i manje-više dobrom realizacijom, mada mi je faličan LOL Može da se odgleda, pogotovo ko je fan Šarliz Teron, Dženifer Lorens ili Kim Bejsindžer... Film je inače dosta spor, na početku je nerazumljiv dok se priče ne povežu, ali mi smeta što nema neki jak soundtrack, što je na pola filma očigledan kraj i što je sam kraj loše odrađen posle toliko muke... Ali, generalno... kakavih sr.... ima, ovaj je ok za sedmicu LOL
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2020 u 17:27
Iako sam ljubitelj Šarliz Teron , ovo joj je najlošiji film . 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.