| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Burning Plain (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Burning Plain (2008)Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2011 u 17:50 |
The Burning Plain (2008) - IMDbdrama romantika kriminalistički SAD, Argentina, 2008 Režija: Guillermo Arriaga Scenarij: Guillermo Arriaga Uloge: Charlize Theron, Kim Basinger, John Corbett, José María Yazpik, Robin Tunney Autor filmova Babel i 21 gram predstavlja nam romantičnu misteriju o ženi na rubu, koja kreće na emocionalno putovanje natrag u ključni trenutak svog života. Oskarovka Charlize Theron igra Sylviu, lijepu voditeljicu restorana čija hladna, profesionalna vanjština skriva seksualno nabijenu unutrašnjost. Kad je stranac iz Mexica suoči s njenom tajanstvenom prošlošću, ona kreće na putovanje kroz prostor i vrijeme koje ju povezuje s različitim likovima i njihovim vlastitim romantičnim sudbinama. Oskarovka Kim Basinger igra Ginu, kućanicu čija će strastvena afera Sylviu i ostale aktere filma suočiti s eksplozivnom snagom zabranjene ljubavi. Prevodi http://mojtv.hr |
|
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2013 u 23:03 |
|
Prosečan film sa dobrom zamisli i manje-više dobrom realizacijom, mada mi je faličan
Može da se odgleda, pogotovo ko je fan Šarliz Teron, Dženifer Lorens ili Kim Bejsindžer... Film je inače dosta spor, na početku je nerazumljiv dok se priče ne povežu, ali mi smeta što nema neki jak soundtrack, što je na pola filma očigledan kraj i što je sam kraj loše odrađen posle toliko muke... Ali, generalno... kakavih sr.... ima, ovaj je ok za sedmicu ![]() |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
DurmitoracŠljivo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2020 u 17:27 |
|
Iako sam ljubitelj Šarliz Teron , ovo joj je najlošiji film .
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |