Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A kaj mi sa starijim kompljutorima ?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A kaj mi sa starijim kompljutorima ?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
manijak View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manijak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A kaj mi sa starijim kompljutorima ?
    Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2003 u 19:37

Lijepo Vas molim ( ali samo one koji znaju ) da mi odgovore.

Dakle imam malo straiji comp.

AMD K6-2 na 350 Mhz, 128 RAM-a, N-vidi 32 RAM-a i noviji divx filmovi mi rade na nacin da uopce ne rade ili 'brake'-aju ili slika dobro debelo kasni za zvukom i titlom.

Lijepo Vas molim za konkretne prijedloge, a ne ono 'kupi si jaci PC' jer i ja to znam. Dali postoji kakva pomoc sa software-om.

thnx hwvr

Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2003 u 22:39

meni prijatelju na još jadnijem komp rade bez uvrede za tvoju makinju

jesi prova instalirat xvid i ove kodeke malo novije

Na vrh
manijak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manijak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2003 u 10:13

Evo, trazio sam 'strucni' savjet i dobio ga. Molim 'strucnjake da me vise ne savjetuju ovakvim i slicnim savjetima.

Dali zna netko konkretno sto i kako ?

Na vrh
retro_one View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj retro_one Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2003 u 14:30
eo ja sam novi tu na forumu...al imam rjesenje tvojih problema...odi na http://movix.sourceforge.net i skini si movix. to ti je bootabilni iso image kojeg zaprzis na cd i onda ti dize linux sa cedeja i pleyer za multimedijalne fajlove...podrzava sve moguce standarde i codece tak da radi bez beda...ak imas nekih problema sam pitaj...i minimalna onfiguracija ti je 200mmx :)
Na vrh
manijak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manijak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2003 u 09:31

Ja to napravio. Dakle skinuo zip fajl ( oko 23 mb ) raspakirao, sa nerom zaprzio na cd, u biosu narijtao da prvo dize cd rom, ali stanga.

Kad bi trebao procitati OS sa CD-a javi: Failure i to je to

Kak sad ?

Na vrh
manijak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manijak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2003 u 09:33

Originalno postovano od strane G@rfield G@rfield piše:

Kolko sam ja informiran treba ti komp. na barem 600 Mhz da uopće pokreneš film, al ja sam onda očito krivo informiran!?

tko te je postavio za moderatora ?

Na vrh
Blues-EXE View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Blues-EXE Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2003 u 00:58

koji ti je os ak ti je os windows 95 ili 98 first edition zaboravi odma na filmove treba ti najmanje win98se

kod mog rodjaka pentium celeron od 233mhz sa 256 mb rama i ati radeon fsc(7200) 32mb filmovi rade bez probelma jos me cudi kako je sa takvim procesorom mogo instalirat xp

Fission Maild
Na vrh
retro_one View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj retro_one Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2003 u 16:38

hm...meni se to desilo kad sam koristio onu verziju sa xWindowsima i grafickim suceljem...al s ovim koje ima sucelje u txt modu nisam imao nikakvih problema....ali...probaj ovako...vjerojatno si skidao njihov ISO image...za koji sam se bas sjetio de je mene isto nes zezo...imas tamo za skinuti i program koji ti radi iso image...pa probaj s njim..

pozdrav

Na vrh
vstojsic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vstojsic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2003 u 18:12

Evo ovako:

Koliko znam, zvanicno je potreban procesor na min. 300 MHz, 64 MB RAM i graficka na 16 MB. Ipak, postoje faktori kao tip procesora, kvalitet RAM, i graficke. AMD bi trebalo da bolje procesira DiVX od Intelovih, imas i RAM i grafiku. Dakle, mozda je problem starija verzija DiVX Codec-a (COmpressionDECompression).

MOGUCE RESENJE:

Probaj da pronadjes na Internetu DivX Bundle pro 5.02 i novije, ili XVid ili slicno, i da instaliras na svoj racunar.

Takodje, skini Rad Light 3.03 ili Allplayer (nadji linkove na ovom forumu) i instaliraj ih zbog velikog izbora opcija, podesavanja i podrske razlicitih video i audio formata .

Toliko mogu da te posavetujem ovako. Pozdrav!

Dovle
Na vrh
manijak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj manijak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2003 u 09:10
Hvala prijatelju sa 'dalekog istoka' ali to ne radi. Mislim da mi je najrealnija ova ISO varijanta ali daj mi neko objasni step by step sto mi je za ciniti.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.