Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Very long engagement titl!!!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Very long engagement titl!!!!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sandra! View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sandra! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Very long engagement titl!!!!!
    Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2005 u 17:54

Upooooomooooocccc!!!Imam film ali ne mogu da nagem titl osven na kineskom a ja na zalost ne razumem kineski!Molim vas pratite mi titl moze i na engleskom na grace@mt.net.mk

Hvalim puno unapreed!!!

Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2005 u 20:12
navedi puni naziv filma /po mogucosti imdb link/ uprotivnom ti ne mogu pomoc

member
Rastaman

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2005 u 20:33

Gledao sam, nema ENG titla, ima samo ESP.

www.extratitles.to

www.divxstation.com

...

Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno...
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2005 u 20:39
ja sam gleda na http://www.kloofy.net i nema upce titlova za film Very long engagement

Ažurirao Jonnzy

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sandra! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2005 u 21:01
To je to,hvala puno svima,nista mi drugo ne preostaje nego da naucim francuski ili kineski grrrrrrrrrrrrr
Na vrh
Sandra! View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sandra! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2005 u 21:10

Ako ipak nesto znaci link je

http://www.imdb.com/title/tt0344510/?fr=c2l0ZT1kZnxteD0yMHxzZz0xfGxtPTIwMHx0dD1vbnxwbj0wfHE9dmVyeSBsb25nfGh0bWw9MXxubT1vbg__;fc=1;ft=21;fm=1

Gde oooo gde je junak koji ce pronaci ovaj mitoloski titl!!!

Kraljevstvo za titl!!!Ili jos bolje jednu malu ali veoma simpaticnu ex-yu republiku na toplom jugu!!

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.