| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Du er ikke alene AKA You are not alone (1978) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Du er ikke alene AKA You are not alone (1978)Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2011 u 21:24 |
|
Du er ikke alene (1978) AKA You are not alone (Nisi sam) ![]() Redatelji: Ernst Johansen, Lasse Nielsen Scenaristi: Lasse Nielsen, Bent Petersen Uloge: Anders Agensø, Peter Bjerg, Ove Sprogøe Žanr: Drama Zemlja porijekla: Danska Jezik: Danski Trajanje: 90 min. Danski film "Nisi sam" prikazuje godinu dana u životu mladića iz jednog internata u danskom provincijskom gradiću. Odvojeni od roditelja, a okruženi krutim i ponekad nezainteresiranim učiteljima i odgajateljima, dječaci su prepušteni sami sebi, što se uopće ne pokazuje kao loša stvar. Jedan od njih je politički angažiran, borac za pravdu i solidarnost, dok se između druge dvojice rađa prva ljubav. Bratstvo i prijateljstvo učenika stavljeno je na kušnju kada ravnatelj izbaci jednoga od njih iz internata. "Nisi sam", redatelja Ernsta Johansena i Lassea Nielsena, klasik je danske kinematografije, revolucionaran i neponovljiv u tematiziranju slobodne seksualnosti mladih LGBTIQ osoba. Film je preveo mita53. ![]() Titl možete preuzeti OVDJE. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |