| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sony Ericsson K500i |
Odgovori
|
| Korisnik | |
nidzom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 05.Kolovoz/Aug.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 196 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sony Ericsson K500iObjavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 20:08 |
|
Interesuju me utisci vlasnika ovog mobilnog posto ga nameravam kupiti pa me intereuje kako se pokazao u praksi. I zanima koja je razlika izmedju K500 i K500i. Koji je bolji?
|
|
![]() |
|
Bikonja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Studeni/Nov.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 290 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 22:51 |
|
k500i je sigurno bolji.... Ali vjerojatno neznatno.. Guglaj malo da vidis tu opciju-dvije koje i nosi sa sobom.... Mobitel nisam vidio pa ti s te strane nemogu pomoci, ali eto htio sam ti reci da ti uvijek i znaci da ima nesto jos vise.... Npr. jos kod starog siemensa sl45 i sl45i ti je razlika bila sto sl45 dolazi sa karticom od 16mb, a sl45i sa karticom od 32mb i sl45 nema javu ako se ne varam... Ali opet, ja sam kupio sl45 pa sam si ga doma fino upgradeo na sl45i, aktiviro javu, imo sam vec karticu od 32 i eto ti sl45i.... Dakle, na googleu provjeri koje opcije viska ima taj i pa vidi sta te vise zanima.. Ako je cijena ista mozes si onda radje traziti i, ali ako je drasticno veca, a opcije nisu zanimljive onda uzmi obican... |
|
|
Kad narastem, bit cu normalan...
|
|
![]() |
|
nidzom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 06:44 |
|
Hvala na pomoci. Trazit cu K500i jer mislim da cena nije toliko veca u odnosu na obican.
|
|
![]() |
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
May the Force be with you... Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 850 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 16:04 |
|
ja imam k500i i mob je ok samo bi ti savjetovao da uzmeš neki sa više memorije jer 12 MB nije baš puno, npr. ak si pri lovi kupi k700 ili k750, neznam kak hoćeš k500i ima dobru kvalitetu ekrana, među najboljim na tržištu poslije motorola v500, v550... , ima dobru vidljivost pod suncem, super se vidi, što je kod nekih mobitela strava, onda imaš mogućnost snimanja videa, reprodukcije mp3-ca, IrDa (IC), a najbolje mi je na mobu što možeš mijenjat teme kojih stvarno pregršt ima na netu, onda 3D igre, Java, GPRS, jako jednostavan mob a opet odličan i suvremen. Odličan dizajn |
|
![]() |
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
May the Force be with you... Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 850 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 16:05 |
|
i zaboravio sam reć, da je jako lagan, oko 80g
|
|
![]() |
|
nidzom
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 06:38 |
|
Izvini J.U.R.A ali ja sam tu temu napisao mesecima ranije i odmah nakon toga sam uzeo K700i i veoma sam zadovoljan. Nevidim razlog zasto si napisao odgovor tek sada nakon toliko meseci.
|
|
![]() |
|
J.U.R.A.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 19:36 |
|
ma nama veze, nek ima za one koji namjeravaju kupit k500i a i datum nisam gledao, sory |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |