Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sony Ericsson K500i
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sony Ericsson K500i

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nidzom View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sony Ericsson K500i
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 20:08
Interesuju me utisci vlasnika ovog mobilnog posto ga nameravam kupiti pa me intereuje kako se pokazao u praksi. I zanima koja je razlika izmedju K500 i K500i. Koji je bolji?
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 22:51

k500i je sigurno bolji.... Ali vjerojatno neznatno.. Guglaj malo da vidis tu opciju-dvije koje i nosi sa sobom....

Mobitel nisam vidio pa ti s te strane nemogu pomoci, ali eto htio sam ti reci da ti uvijek i znaci da ima nesto jos vise.... Npr. jos kod starog siemensa sl45 i sl45i ti je razlika bila sto sl45 dolazi sa karticom od 16mb, a sl45i sa karticom od 32mb i sl45 nema javu ako se ne varam... Ali opet, ja sam kupio sl45 pa sam si ga doma fino upgradeo na sl45i, aktiviro javu, imo sam vec karticu od 32 i eto ti sl45i.... Dakle, na googleu provjeri koje opcije viska ima taj i pa vidi sta te vise zanima.. Ako je cijena ista mozes si onda radje traziti i, ali ako je drasticno veca, a opcije nisu zanimljive onda uzmi obican...

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2005 u 06:44
Hvala na pomoci. Trazit cu K500i jer mislim da cena nije toliko veca u odnosu na obican.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 16:04

ja imam k500i i mob je ok samo bi ti savjetovao da uzmeš neki sa više memorije jer 12 MB nije baš puno, npr. ak si pri lovi kupi k700 ili k750, neznam kak hoćeš

k500i ima dobru kvalitetu ekrana, među najboljim na tržištu poslije motorola v500, v550... , ima dobru vidljivost pod suncem, super se vidi, što je kod nekih mobitela strava, onda imaš mogućnost snimanja videa, reprodukcije mp3-ca, IrDa (IC), a najbolje mi je na mobu što možeš mijenjat teme kojih stvarno pregršt ima na netu, onda 3D igre, Java, GPRS, jako jednostavan mob a opet odličan i suvremen. Odličan dizajn 

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 16:05
i zaboravio sam reć, da je jako lagan, oko 80g
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 06:38
Izvini J.U.R.A ali ja sam tu temu napisao mesecima ranije i odmah nakon toga sam uzeo K700i i veoma sam zadovoljan. Nevidim razlog zasto si napisao odgovor tek sada nakon toliko meseci.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2005 u 19:36

ma nama veze, nek ima za one koji namjeravaju kupit k500i a i datum nisam gledao, sory

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.