| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Born to Race (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Born to Race (2011)Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2011 u 00:21 |
|
Born to Race (2011) Režija: Alex Ranarivelo Scenario: Steve Sarno Žanr: Akcija Država: SAD Jezik: Engleski Trajanje: 95 min Joseph Cross ... Danny Krueger Priča o buntovnom mladiću koji ne može da kontroliše svoj temperament. Još jedan veliki problem je njegova opsesija uličnim trkama. Pošto biva uhvaćen prilikom jedne ilegalne ulične trke njegova majka ga šalje da živi sa ocem, bivšim profesionalnim vozačem. Bambula Ažurirao mahoni - 07.Listopad/Oct.2011 u 18:27 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2011 u 18:28 |
|
Bambula, hvala na prevodu.
|
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2011 u 18:44 |
|
Hvala i od mene na prevodu
Pogledala sam film,nije los,mada Joseph Cross mi uopce nije za ovu ulogu,vise mi deluje kao štreber nego kao buntovnik Trebali su uzeti nekog žešćeg frajera aka Alex Pettyfer ili slično ...Ažurirao Rea - 07.Listopad/Oct.2011 u 18:44 |
|
|
|
|
![]() |
|
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2011 u 01:24 |
|
Režija: Alex Ranarivelo Žanr: Akcija Glumci: Joseph Cross, John Pyper-Ferguson, Brando Eaton, Nicole Badaan .. Sadržaj Priča o Dannyju Kruegeru, buntovnom mladom vozaču uličnih utrka koja je najboljem putu da upadne u ozbiljne nevolje. Nakon nesreće u ilegalnoj uličnoj utrci poslan je u školu u mali gradić da živi sa svojim otuđenim ocem, koji je bivši NASCAR vozač. Kada se Danny prijavi za NHRA drag utrku srednjih škola, prisiljen je tražiti pomoć svog oca kako bi osvojio prvo mjesto. Trailer: |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |