| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Seinfeld |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Eska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 17.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 30 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: SeinfeldObjavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2005 u 11:11 |
|
Pozdrav svima, Ja mislim da se svi koji su gledali i pratili ovu seriju mogu sloziti samnom da je ovo vrhunska komedija i iskreno mi je zao da htv nije stavio jos jednu sezonu repriza u svoj program. Naime neke scene: npr. kada George pokušava zbariti trebu na plaži i kaže joj da je on morski biolog a malo dalje se nasuka kit kojeg je Kramer pogodio lopticom za golf, a treba kaže Georg spasi ga ti si morski biolog, a on kaže ...Bože zašoooo??... i takve nezaboravne scene uvukle su mi se u pamćenje za sva vremena. ( ako sam nekaj fulao nemojte se ljutiti) O čemu se radi... Ja bih želio nabaviti što više serija Seinfeld i samo sam za razmjenu za neke druge filmove, prodaja ne dolazi u obzir,,, Ja sam iz Zgb, pa ako je netko ZA neka mi se javi. p.s. bilo bi odlično da je dobra kvaliteta zvuka i slike i po mogućnosti titlovi, može i integrirani. |
|
|
De gustibus non es diskutandum
|
|
![]() |
|
tailor
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 14.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Bahamas Status: Offline Points: 86 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 12:00 |
|
Ja imam 24 epizode iz 9. sezone, ali sam malo dalje od Zagreba,tako da ti ne mogu pomoci.
|
|
![]() |
|
Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Rastaman Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2004 Status: Offline Points: 928 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2005 u 16:04 |
|
Imam svih 9 sezona na 2DVD - TV-rip
|
|
|
Pomozite u ostvarivanju premium accounta na RS.com...Downloadajte ovaj fajl od 1MB.Hvala puno... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |