Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Shaun of the Dead (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Shaun of the Dead (2004)

Shaun of the Dead

Shaun of the Dead (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2004

Žanr:

komedija, horor

Trajanje:

99 min

Režija:

Edgar Wright

Scenarij:

Simon Pegg
, Edgar Wright

Glavne uloge:

Kate Ashfield
  >  Liz
Lucy Davis
  >  Dianne
Nick Frost
  >  Ed
Matt Jaynes
  >  Clubber 2
Dylan Moran
  >  David
Simon Pegg
  >  Shaun
Peter Serafinowicz
  >  Pete
Keir Mills
  >  Clubber 1
Sonnell Dadral
  >  Danny
Rafe Spall
  >  Noel
Tim Baggaley
  >  The Usher
Arvind Doshi
  >  Nelson
Gavin Ferguson
  >  Football Kid
Horton Jupiter
  >  Homeless Man
Nicola Cunningham
  >  Mary

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Shaun of the Dead (2004)
    Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2011 u 01:04

Shaun of the Dead (2004)

http://www.imdb.com/title/tt0365748/

Naslov originala: Shaun of the Dead
Žanr: komedija, horor, romansa
Trajanje:
99'

Godina izdanja:
2004.

Izdavač/Distributer:
United International Pictures / Blitz film i vide
o
Uloge: Simon Pegg, Nick Frost, Kate Ashfield, Dylan Moran, Lucy Davis
Režija: Edgar Wright
Scenario:
Edgar Wright, Simon Pegg

Producent/i: Tim Bevan, Eric Fellner, Natascha Wharton, Alison Owen, Jim Wilson

Sadrzaj:

Inspirirani Romerovom trilogijom (Noć živih mrtvaca, Dawn of the Dead, Day of the Dead) Simon Pegg i Edgar Wright napisali su scenarij za debitantski film "Noć glupih mrtvaca", žanrovski amalgam horora i komedije tj. splatter zombie filma i romantične komedije začinjen, uvijek originalnim, britanskim humorom.

U jeku masovnog oživljavanja filmskih mrtvaca pred nama je nešto posve novo - britanska, romantična, zombi-komedija koja nailazi samo na komplimente.

Shaun (Simon Pegg) je stereotipni luzer u kasnim dvadesetima čije životarenje se svodi na - lokalnu birtiju. Živi sa Edom i Peteom, dvojicom najboljih prijatelja koji, kao i Shaun, koji radi u prodavaonici elektroničke opremene, ne znaju što bi sa životom.

Shaunova djevojka Liz nije previše oduševljenja njihovom vezom koja se svodi na dangubljenje u lokalnom pubu Winchesteru. Shaun obećava da će spremiti večeru u povodu godišnjice veze sa Liz no, naravno, ništa od toga. To je kap koja je prelila času nakon čega ga Liz ostavlja.

Očajani Shaun shvati što je izgubio te odlučuje učiniti sve ne bi li vratio svoju Liz, no drugoga jutra pred njim će stajati mnogo veći problem - diljem Londona mrtvaci ustaju iz grobova kako bi protegnuli noge i prošetali se ulicama te gricnuli pokojeg prolaznika.

Shaunova djevojka, njihova veza, Ed, njegova majka i kolekcija ploča samo su neke od ljudi/stvari koje Shaun mora spasiti pred najezdom živih mrtvaca.

Edgar Wright i Simon Pegg, koji potpisuju režiju i scenarij, veliki su fanovi zombie horora, prije svega George A. Romera ('Night of the Living Dead', 'Day of the Dead' 'Dawn of the Dead') majstora žanra koji im je dao svoj blagoslov.

Mnogo je onih koji jednostavno ne vole horore pa tako ni zombije. Ukoliko ste jedan od njih ovaj je film najbolja prilika da im ponudite još jednu šansu. Vjerujem da nećete ostati razočarani, što se odnosi i na zombie freakove.

Ažurirao Rea - 02.Rujan/Sep.2011 u 01:22

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2011 u 13:29
ovo je jedan otkačen film
Na vrh
Mandarinan View Drop Down
Translator
Translator
Bucko vitaminac aka Dežurni Dušebrižnik

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mandarinan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2011 u 13:33
Nja. Meni je bio dosadan i gotovo da me je nervirao. But that's just me.
“Fighting for peace is like screwing for virginity.”
― George Carlin
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Rujan/Sep.2011 u 20:47
Originalno postovano od strane Mandarinan Mandarinan piše:

Nja. Meni je bio dosadan i gotovo da me je nervirao. But that's just me.

LOLLOLLOL  ..ne bih volela da sam ti ... LOL

Ažurirao Rea - 02.Rujan/Sep.2011 u 20:47

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.