Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Preporucite mi ink-jet printer...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Preporucite mi ink-jet printer...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Preporucite mi ink-jet printer...
    Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2005 u 14:50

Kupio bih u skorije vreme ink-jet printer, posto vec posedujem laserski (crno-beli HP5), ne bih se odlucio na kupovinu nesto skupljeg ink-jet printera. Nisam upucen bas na trenutno stanje na trzistu, pa bih molio da mi pomognete. Marka i model nisu presudni, ali uslovi koje bi hteo da ispuni su:

- mogucnost uspesnog recikliranja ketridza sa bojom (rentabilnost)

- i mala mogucnost da pri reciklazi dodje do problema...

- takodje da se nalazi u rasponu od 50-100 eura...

Hvala.

e-mail: rhymerator86@yahoo.com
Na vrh
vjex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2005 u 23:44
Originalno postovano od strane Red Sonia Red Sonia piše:

Ja imam dobra iskustva sa Epsonom.

Sada koristim Epson Stylus C64, a cijena zamjenskih patrona sa bojom je takva da se refil niti ne isplati.

Software mu je odličan i jednostavan za korištenje.

potpuno se slažem

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 01:08
Kolika je cena zamenskih patrona, jer ne bih npr. hteo da ispadne sledece - cena printera 50eura, a cena crne i color patrone zajedno 40 eura...
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 08:10
ja sam cuo da je Canon Pixma jako dobar printer... 
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 16:49
U sustini bi mi bilo bitno da sto vise stampam za sto manje para, kvalitet ne mora biti extra, jer bih ga koristio uglavnom za printanje covera kao i ponekad dokumenata...pa predlozite
Na vrh
vjex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2005 u 23:32

cijena zamjenskih tonera za epson modele c42,43,46,60  je oko 28kn-crna, 35kn u boji

inače printeri su za ovo što kažeš da ti u biti i treba više nego ok

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 16:00
Originalno postovano od strane vjex vjex piše:

cijena zamjenskih tonera za epson modele c42,43,46,60  je oko 28kn-crna, 35kn u boji

inače printeri su za ovo što kažeš da ti u biti i treba više nego ok

Mislim da cu to onda i uzeti, jer to nije preskupo, samo me interesuje da li se zamenski toneri u boji naplacuju 35kn po boji (mislim cyan 35kn+magenta 35kn...) ili sve tri boje za 35kn? Ako je ovo drugo, sto mislim to je super...

Na vrh
vjex View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2005 u 17:36

cijena od 35kn je za sve tri boje (1 patrona, mislim da je od 8ml). Inače baš sam neki dan printao omote na c42ux  i vrlo sam zadovoljan

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,207 sekundi.