| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
2046 (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: 2046 (2004)Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2011 u 21:42 |
|
2046 ![]() Žanr: drama, fantastika, ljubavni Jezik: kineski, japanski Režija i scenario: Kar Wai Wong Uloge: Tony Leung, Li Gong, Faye Wong, Ziyi Zhang, Takuya Kimura, Maggie Cheung Mistična drama hongkongškog reditelja Kar Vai Vonga, predstavlja treće
poglavlje neformalne trilogije - prethodna dva filma bila su "A Fei jingjyuhn" (Days of Being Wild) i "Fa yeung nin wa" (In the Mood for Love). Film se sastoji od četiri glavne priče o piscu naučnofantastičkih romana Čou, njegovom odnosu sa ženama i iskušenjima budućnosti. Čo, koji stanuje u hotelskoj sobi 2046, susreće prostitutku i počinje da joj priča priče iz svog ljubavnog života, svaki put o nekoj drugoj kratkotrajnoj vezi... (Izvor: www.filmovanje.com) Film je osvojio 22 nagrade i bio nominovan za još 30. IMDB TITLOVI |
|
![]() |
|
VladBetMi71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Svibanj/May.2017 u 00:55 |
|
Dobar film.Vredi da se pogleda.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 07:51 |
|
In the Mood for Love mi je jedan od najlepših filmova, ne znam zašto nikada nisam čak ni probao da gledam "2046", dakle vredi (nije da sam sumnjao, prosto nismo naleteli jedno na drugo), hvala na podsećanju, gledaće se.
![]() |
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 09:37 |
|
Meni se 2046 još više svideo od In the Mood for Love. Dvaput sam ga gledala i sad čekam da prođe neko vreme, pa da ga pogledam i treći put.
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2022 u 01:06 |
|
Videh tek sada VXT, pa meni se vise svideo od In the Mood for Love, stvar ukusa, zaboravih, mozda pogledam davni i njega treba pomenuti u sklopu , a to je Ah Fei jing juen (1990) , gledao sam ga na preporuku, ali ne mogu da se setim utiska a i radnja kao kroz maglu, mozda nece svima prijati ali meni jesu naredna dva, u svakom slucaju verovatno je mnogo ljudi gledalo, ali ko nije mislim da nije na odmet pogledati bar jedan, a meni i supruzi je najvise prijao dati iz teme. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |