Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 2046 (2004)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

2046 (2004)

2046

2046 (2004)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

2046

Godina:

2004

Žanr:

drama, ljubavni, znanstvena fantastika

Trajanje:

129 min

Režija:

Wong Kar-Wai

Scenarij:

Wong Kar-Wai

Glavne uloge:

Gong Li
  >  Su Li-zhen
Maggie Cheung
  >  Su Li-zhen
Chang Chen
  >  Mimi's Boyfriend
Farini Cheung
  >  Party Girl
To-Hoi Kong
  >  Brother Hoi
Takuya Kimura
  >  Tak
Takuya Kimura
  >  Wang Jing-wen's Boyfriend
Carina Lau
  >  Android
Carina Lau
  >  Lulu
Carina Lau
  >  Mimi
Tony Leung Chiu-wai
  >  Chow Mo-wan
Thongchai McIntyre
  >  Bird (as Bird Thongchai McIntyre)
Ting Yip Ng
  >  (unconfirmed)
Siu Ping-Lam
  >  Ah Ping
Faye Wong
  >  Android
Faye Wong
  >  Wang Jing-wen
Ziyi Zhang
  >  Bai Ling
Jie Dong
  >  Wang Jie-wen
Alice Lee
  >  Hostess
Wah Hong
  >  Party girl
Wang Sum
  >  Mr. Wang
Wang Sum
  >  Train Captain
Sien Cheung
  >  Party girl
Wah Hong
  >  Party girl
Xinyu Jiang
  >  Robot girl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 2046 (2004)
    Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2011 u 21:42
2046

Žanr: drama, fantastika, ljubavni
Jezik: kineski, japanski
Režija i scenario: Kar Wai Wong
Uloge: Tony Leung, Li Gong, Faye Wong,
Ziyi Zhang, Takuya Kimura, Maggie Cheung

Mistična drama hongkongškog reditelja Kar Vai Vonga, predstavlja treće poglavlje neformalne trilogije -
prethodna dva filma bila su "A Fei jingjyuhn" (Days of Being Wild) i "Fa yeung nin wa" (In the Mood for Love).
Film se sastoji od četiri glavne priče o piscu naučnofantastičkih romana Čou, njegovom odnosu sa ženama i iskušenjima budućnosti.
Čo, koji stanuje u hotelskoj sobi 2046, susreće prostitutku i počinje da joj priča priče iz svog ljubavnog života,
svaki put o nekoj drugoj kratkotrajnoj vezi...

(Izvor: www.filmovanje.com)

Film je osvojio 22 nagrade i bio nominovan za još 30.

IMDB
TITLOVI
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Svibanj/May.2017 u 00:55
Dobar film.Vredi da se pogleda.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 07:51
In the Mood for Love mi je jedan od najlepših filmova, ne znam zašto nikada nisam čak ni probao da gledam "2046", dakle vredi (nije da sam sumnjao, prosto nismo naleteli jedno na drugo), hvala na podsećanju, gledaće se. Smile
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 09:37
Meni se 2046 još više svideo od In the Mood for Love. Dvaput sam ga gledala i sad čekam da prođe neko vreme, pa da ga pogledam i treći put. Smile
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Listopad/Oct.2022 u 01:06
Videh tek sada VXT, pa meni se vise svideo od In the Mood for Love, stvar ukusa, zaboravih, mozda pogledam  davni  i njega treba pomenuti u sklopu , a to je Ah Fei jing juen (1990) , gledao sam ga na preporuku, ali ne mogu da se setim utiska a i radnja kao kroz maglu,  mozda nece svima prijati ali meni jesu naredna dva, u svakom slucaju verovatno je mnogo ljudi gledalo, ali ko nije mislim da nije na odmet pogledati bar jedan, a meni i supruzi je  najvise prijao dati iz teme.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.