| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
TKO ĆE BITI PRVAK U HRVATSKOJ LIGI |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ivan blazevic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 09.Prosinac/Dec.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: TKO ĆE BITI PRVAK U HRVATSKOJ LIGIObjavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2005 u 20:19 |
|
Šta mislite tko će biti prvi u hrvatskoj ligi dinamo,hajduk ili netko drugi. Navijam za Dinamo ali mislim da nemaju šanse biti ove sezone prvi pa moj favorit za prvo mjesto je Rjeka |
|
![]() |
|
fLiP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2005 u 20:37 |
|
moram priznat da je ovo jedna vrlo čudna polusezona. inter i dinamo kao iznenađenja. dinamu fali "nešto" ali ni jurčević ni gračan ni lončarević ni mamić ni barišić... očito neznaju šta ima fali,treba neku rošadu valjda napravit da se vidi kako če to utjecati na momčad. inter po meni definitivno nema šanse za prvaka,domet mu je liga za prvaka. rijeka i varteks su odlični ove sezone i borit če se za naslov. i to po mom mišljenju s ukupnim pobjednikom i mojim favoritom hajdukom. tolko |
|
|
....
|
|
![]() |
|
ivan blazevic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2005 u 21:55 |
|
Dinamo je stvarno i mene neugodno iznenadio. Na početku su se hvalili kako su kupili najbolje igrače i da će biti sigurno prvi.A ništa od toga. Dinamo je zapravo hrvatski "Real Madrid".Treba se dosta toga promjeniti kako bi Dinamo počeo napokon pobjeđivati.
|
|
![]() |
|
apocalypse
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2005 u 23:52 |
|
Dinamo igra kao i uvjek, a Rijeka se pocela trudit Forza Fiume |
|
![]() |
|
ivan blazevic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2005 u 22:43 |
|
A na bi se s tobom složio ne znam kad je Dinamo prije bio 7 na kraju polusezone.
|
|
![]() |
|
dragon-fly
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Antarctica Status: Offline Points: 114 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2005 u 20:04 |
|
A GLEDAJTE,JA SAM ZA DINAMO I SLJEDEČU SEZONU IDEM KUPIT GODIŠNJU KART ZA SJEVER,ZNAČI POSTAJEM BBB-ojs!!!dinamo bi bio inzvanredan da nema Mamića i Barišića kao što sam naveo u anketi o prelasku Kranjčara iz DINAMA u hajduk!!!!!dinamo bi možda bio bolji sa Mamićem i barišićem kada bi koristili sljedeći sastav i taktiku: golman:Turina(Šarlija) obrana:Poldrugać(drpić)Neretljak,Mijatović vezni red:sa ljeva:vik lalić,modrić luka,agić jasmin,štrok ili mitu a napad:bartolović zahora i karić ali jedan iz veze mora bit malo pogurnut naprijed ili napadač da bude iza 2 špice!!! e,to je sastav!!!!!!!!!!!!! ;) Ažurirao dragon-fly |
|
|
O ISUSE
NA NEBESU DAJ POMOZI PLAVOM DRESU PLAVOM DRESU PLAVOJ BOJI O,ISUSE MI SMO TVOJI! |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |