| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
SP 2014 - Ždrijeb skupina |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Titivillus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: SP 2014 - Ždrijeb skupinaObjavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 03:37 |
|
za Svjetsko prvenstvo u nogometu 2014. godine.
Europske reprezentacije podijeljene su devet skupina. Izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu osigurat će devet prvoplasiranih reprezentacija, dok će najboljih osam drugoplasiranih između sebe odigrati dokvalifikacije nakon čega će pobjednici izboriti kartu za Južnu Ameriku. Vjerujem da ćete se složiti sa mnom da će najzanimljivije biti u skupini A. ![]()
Skupine za ostatak svijeta može pogledati OVDJE. |
|
![]() |
|
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 11:15 |
|
Jadne Švabe, baš će da se namuče. Ova naša skoro pa regionalna. |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 12:41 |
|
mislim da Srbija može da bude i prva i zadnja..... ko bude izvukao bod ili pobedu u gostima, taj je na konju....
katastrofa teška grupa, ali baš...... |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
cenobit
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2011 u 18:53 |
|
Sto se tice nas Srbije najteze ce nam naravno biti sa susedima sa Hrvatskom i Makedonijom jer igramo isti fudbal,pa sve zavisi ko je u kakvoj formi.Mnogi se plase na papiru od Skotske i Velsa a ja kazem da su oni boranija najgora i da je nama Balkancima uvek bilo lako da izadjemo sa pozitivnim rezultatom protiv Britanskog fudbala,sto se tice Belgije mislim da mogu lagano da konkurisu za prvo mesto ali i ne mora da znaci,sve je moguce,imaju tog neverovatnog Romela Lukakua,klinac De-Brujne iz Genka protiv Partizana je pre neki dan pokazao zasto ga trazi Chelsea,imaju par tih naturalizovanih da ne kazem crncuga sto me mnogo nervira,odbrana im je izuzetno jaka sa Kompanijem i Vermelenom...ali dobro,uvek sam optimista pa cak i u fudbalu tako da verujem u prolazak dalje
|
|
![]() |
|
JOBAH
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 04.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Нови Сад Србија Status: Offline Points: 775 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 13:41 |
|
Prognoziram novi "Maksimir 1990."
|
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 19:55 |
|
Ja samo znam da će moji opet popušiti i da nikad nećemo otići ni kakvo prvenstvo
Sad bi moji rekli da sam 0 od patriote, ali govorim surovu istinu
|
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
Buki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10025 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 21:10 |
|
Na neki način zadovoljan ždrijebom, skupina je teška, nema lakih protivnika - nema podcjenjivanja, i to mi se sviđa, a tada je naša repka najjača. Nadam se naravno prvom mjestu u skupini, ali bit će jebeno teško, nema lakih utakmica.
![]() |
|
![]() |
|
taxidell
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Ban. Karlovac Status: Offline Points: 1635 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 21:10 |
|
|
|
|
live long and prosper
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 21:44 |
|
Bezimeni, neki bi rekli i: Je
š skupinu koja Bosne nema ![]() A što se tiče Hrvatske, ne znam što očekivati, ni za prošlo prvenstvo nismo mislili da ćemo ga propustiti, pa... Barem će proizvođači doći na svoje, Žuja će smisliti još nekih 200 zakona zabolju prodaju. A, hoće li uopće biti svj.prv., mislim, treba se održati nakon 21.12.2012., hmm... |
|
![]() |
|
Nameless One
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Sigil Status: Offline Points: 1881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2011 u 21:59 |
|
Ma angels, bolja i grupa bez Bosne, nego sa ovakvom kakva je sad. Majmuni vode savez i reprezentaciju. Pardon, uvrijedio sam majmune. Vjerovatno bi oni reprezentaciju vodili bolje od ovih mamlaza koji su sad na vlasti, ali nažalost, dokle god su pare u pitanju takvo će stanje ostati. Pored tolikih stručnjaka, što domaćih što stranih, oni dovedu onu seljačinu Papeta da vodi reprezentaciju. Ne vidim zašto. Najbolji igrač BiH svih vremena? OK, ali to ne znači da si dobar trener, a kamoli vođa reprezentacije. To što si vodio neke ŽNJ klubove, meni lično, nije nikakva referenca i pohvala za rezimea. Evo sad sam se iznervirao
Ne znam što se nerviram oko ovoga, kad mi je cijela država takva ![]() |
|
|
What can change the nature of a man?
![]() ![]()
|
|
![]() |
|
ExtraJa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 23.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: BiH Status: Offline Points: 183 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2011 u 12:21 |
|
Druže moj, ti se nerviraš bez razloga jer kažu stari ljudi ono što ne možeš promijeniti nemoj ni gledati. Svi mi znamo da nam je savez mafija i kriminal žešći ali džaba se je oko toga zamarat kad ti gore na vrhu imaju neke moćnike u pozadini koji ih štite kako bi oni gore ostali i dalje.
Meni je lično bilo draže da smo mi bili izbačeni iz svih takmičenja na sledećih 5 godina jer bi tako postojala šansa da ovi konji odu jer tu ne bi bilo para a ovako usvajanjem ovog statuta opet isto sranje samo drugo pakovanje. Sve bi ja njih redom (staru gardu) špicom nabio i ne bi više dao ni prić stadionu i savezu ali kako to ne mogu trudim se da me i ne zanima. Ovo sve govorim jer ne želim da pomisliš da sam sad nešto protiv naše reprezentacije i nastupa, jer sam "vrlo solidan" patriota ali i ja govorim činjenice. A činjenica je da se kod nas uvijek gledalo na pare pa tek onda sve ostalo, tako nama ostaje jedino da dočekamo opet nekog trenera kao što je bio Ćiro koji je znao da pare i uspjeh stavi u neku ravnotežu. Sledeća činjenica je da nije sve ni u savezu, primjer za to je sledeći: imaš Spahića koji sav jeban i nikakav od povreda trči svaku utakmicu a imaš i Misimovića kojeg boli ku**c za utakmicu i dođe jer eto ko treba biti tu. Ima tu za nabrojat još njih koji dođu kao manekeni ali vjerujem da to već znaš. Tako kad sve sagledaš mi smo jednostavno u kurcu još u temelju a temelj je najbitniji. Da se kod nas nije nametnulo pitanje nacionalnog u reprezentaciji, zatim para, zatim očekivanja, zatim popularnosti, zatim autoriteta i još desetak stvari mi bi bili odlična ekipa a ovako ovo liči na neki izbor za miss a ne kvalifikacije. Ipak, i pored svega ja volim vidjeti da kao "reprezentacija" igramo (makar nikad ni ne otišli) a ako još nekome pomrsimo račune onda još bolje. Ali i pored sveg patriotizma kojeg imam kad vidim da utakmicu igraju kao da je trening (bilo da im je tako naredio trener ili su to oni sami tako skontali) prvo im je**m majku a onda promijenim kanal istog trena, jer treba i sa nerviranjem biti umjeren a kad to ne zaslužuju ja ih i idem dalje.Nekome sam već postavio pitanje i još uvijek nisam dobio odgovor a pitanje glasi: Koliko se naših "zvijezda" povrijedilo u zadnjih 5-6 godina igrajući za repku i tako propustilo trećinu ili pola ili cijelu sezonu u svojim klubovima?? Kad saznaš odgovor to ti automatski i govori i kako igraju za repku!! |
|
![]() |
|
devilinside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2011 u 11:17 |
|
Proć će onaj koga najmanje bude mučio balkanski sindrom (s obzirom da su sve naše balkanske reprezentacije pune sebe pa se često poskliznu i na najlakšoj stepenici)
|
|
![]() |
|
seaport
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 877 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Svibanj/May.2012 u 14:30 |
|
Bojan Krkić Perez će igrati za Srbiju! Sigurno idemo u Brazil Tole je obećao:).Djora odmahuje glavom jer je snimio jednog malog dok je skautirao po Srbiji ,koji je u najmanju ruku klasa za Bojana. Marko Pantelić štuje mladog napadača ali poručuje selektoru Mihajloviću:"Prvo neka nauči himnu ,pa tek onda može da igra!"Mora da se poštuje korenje Ažurirao seaport - 13.Svibanj/May.2012 u 14:31 |
|
![]() |
|
Bardemov sin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 20.Ožujak/Mar.2012 Lokacija: Dejton, Ohajo Status: Offline Points: 490 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2012 u 00:46 |
|
Perez je Španac, i treba igrati za Španiju.
A što se tiče Pantelića, njegov najviši nivo je Tekstilac iz Odžaka, ili eventualno selekcija mioničkog okruga, uz uslov da dovrši drugi razred osnovne škole i ošiša se. |
|
![]() |
|
seaport
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 25.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 877 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2012 u 17:02 |
|
Pantelić je sa svojih 18 godina već bio zaradio ,i uspeo da potroši milione.Tekstilac iz Odžaka je prerastao u pionirskom uzrastu:)Igrao je za PSG još kao mladi dizelaš:).Nisam pristalica boja klubova za koje je igrao ali za bilo kog igrača iz naše lige je vedeta,sinonim za rasnost
|
|
![]() |
|
LEMONZOO
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Uvijek u pravu. Pridružen: 29.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 2706 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Svibanj/May.2012 u 19:56 |
|
Igor Štimac trener Hrvatske
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Čovjek trenirao u životu 2 kluba. A kako je se sad slizao sa onima sa kojim se klao donedavno. Ja mislim da je Hrvatska najgora 8. reprezentacija na ljestvi FIFE u povijesti. Ažurirao LEMONZOO - 16.Svibanj/May.2012 u 19:57 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |