Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Léon aka Leon: The Professional (1994)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Léon aka Leon: The Professional (1994)

Léon

Léon (1994)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Leon profesionalac

Godina:

1994

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

110 min

Režija:

Luc Besson

Scenarij:

Luc Besson

Glavne uloge:

Gary Oldman
  >  Stansfield
Natalie Portman
  >  Mathilda
Jean Reno
  >  Léon
Danny Aiello
  >  Tony
Peter Appel
  >  Malky
Michael Badalucco
  >  Mathilda's Father
Luc Bernard
  >  Mickey
Willi One Blood
  >  1st Stansfield Man
Eric Challier
  >  Bodyguard Chief
Don Creech
  >  2nd Stansfield man
Keith A. Glascoe
  >  3rd Stansfield man
Ellen Greene
  >  Mathilda's Mother
Maïwenn
  >  Blond Babe
Carl J. Matusovich
  >  Mathilda's Brother
Elizabeth Regen
  >  Mathilda's Sister
Randolph Scott
  >  4th Stansfield man
Frank Senger
  >  Fatman
Lucius Wyatt Cherokee
  >  Tonto

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Léon aka Leon: The Professional (1994)
    Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2011 u 18:55

Léon
aka
Leon: The Professional (1994)

Žanr: Krimi, Drama, Triler

Režija: Luc Besson

Jezik: Engleski

Uloge: Jean Reno, Gary Oldman, Natalie Portman, Danny Aiello

Trajanje: 110 min

Leon je imigrant, koji živi povučenim i mirnim životom, pije samo mleko, međutim, njegovo zanimanje je profesionalni ubica. U njegovoj zgradi stanuje mala Matilda, dvanaestogodišnja Njujorčanka, koja živi tužan život s porodicom. Njen otac je kriminalac i čuva drogu za korumpiranog policajca Normana. Jedino zbog čega je devojčica srećna je njen mlađi brat.
Otac joj uleti u nesuglasice s Normanom i iz osvete njegov tim poubija celu porodicu. Preživi jedino Matilda, koja je u tom trenutku bila u prodavnici. Ubrzo sigurnost nalazi u stanu neobičnog suseda. Kada sazna čime se njen novi prijatelj bavi, zamoli ga da joj osveti brata, a Leon vrlo dobro zna kako treba da postupi u takvoj situaciji. Trudi se na sve načine da Matilda odustane od osvete, međutim, njegova želja da je izvuče iz problema je bezuspešna. U isto vreme, korumpirani policajac želi da ukloni jedinog svedoka ubistva, malu Matildu.

Izvor: http://www.tvprogram.rs

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0110413/

TITLOVI

Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
smfgreat View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smfgreat Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2018 u 19:20
Odlican film. Gledao ga davno svakako. Sad ponovo skoro i opet sam odusevljen
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Prosinac/Dec.2022 u 23:47
I ja se danas odlucih ga pogledam posle sto godina , msm da sam ga zadnji put i gledao na nekoj piratskoj vhs kaseti. Nisam ni znao da postoji produzena verzija. Sve u svemu sjajan film !
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2022 u 00:10
Gledah ga dva puta, i devedesetih,  ponovih ne sto sam zaboravio radnju, vec zbog  toga  bas to sto si  i naveo, i ja sam gledao VHS, mislim da je 20 i nesto minuta duzi, remasterovan, itd, u sustini tu su Amerikanci nesto svirali u frulu pa su nastali ti rezovi, ali sve je to nebitno,  sto bi rekli lektira.

Ažurirao AlexDeLarge - 21.Prosinac/Dec.2022 u 00:26
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.