| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
We Need to Talk About Kevin (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: We Need to Talk About Kevin (2011)Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2011 u 11:29 |
We Need to Talk About Kevin (2011)![]() Žanr: Drama, Triler Režija: Lynne Ramsay Jezik: Engleski Uloge: John C. Reilly, Tilda Swinton, Ezra Miller, Siobhan Fallon Datum premijere: 28. septembar 2011. god. Eva žrtvuje karijeru i ambicije da bi rodila Kevina. Veza između majkle i sina je veoma složena još od prvih detetovih godina. Kada Kevin bude imao 15 godina, uradi nešto iracionalno i neopraštajuće u očima celog društva. Eva ostaje sama s osećajem vlastite odgovornosti i kajanjem. Da li je ikad volela svoje dete? Da li je ona odgovorna za to što je Kevin uradio? Izvor: http://www.filmovanje.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1242460/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2011 u 01:35 |
|
prevod najavio novy78 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2011 u 13:20 |
|
Prevod je završen možete ga preuzeti ovde.
|
|
|
|
|
![]() |
|
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2011 u 13:26 |
|
Film je prilično "teške" tematike, a gledanje dodatno začinjava to što se sastoji od fleš kadrova sa isprepletanim vremenima.
Za sada neću ništa više reći o radnji, jer ovakvim filmovima i najmanji spoiler ubije draž. Što se glume tiče, Tilda Swindon je razvalila, a izbor glumaca za Kevina je bio takođe pun pogodak. Svakako film koji vredi pogledati. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2013 u 20:31 |
|
Još jedan odličan film!
Podsetio me je na trilogiju Three Colors: Red (1994), Three Colors: White (1994), Three Colors: Blue (1993) - IMDb pošto je vizuelno dosta prikazana crvena boja... Konverzacije nema mnogo, taman dovoljno, ostalo je ostavljeno da se tumači iz vizuelnog i to je izuzetno odrađeno, sa dosta simbolike... Glumačka ekipa je briljirala, a moram da pohvalim i muzičku podlogu u pojedinim scenama... Ko voli malo sporije drame, preporuka 9/10 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |