| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Dark Knight Rises (2012) |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Dark Knight Rises (2012)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2011 u 21:19 |
The Dark Knight Rises (2012)Žanr: Akcija, Krimi, Drama
Režija: Christopher Nolan Jezik: Engleski Glumci: Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman, Tom Hardy, Anne Hathaway, Liam Neeson, Marion Cotillard Premijera: 20. jul 2012. godine Ekipa koja je radila i na prethodnom Betmenu je ponovo na okupu na čelu sa briljantnim Kristoferom Nolanom kao rediteljom. Zaplet još uvek nije poznat, ali među Betmenovim najvećim negativcima ovoga puta pojaviće se i žena mačka (Catwoman), a na osnovu prvog trejelera nije teško zaključiti i da se vraćamo u Betmenovu prošlost. Preuzeto sa: http://www.urbanstandard.rs IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1345836/ Ažurirao CSInvestigator - 24.Srpanj/Jul.2012 u 18:34 |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
zvonimir-kralj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 13.Sijecanj/Jan.2012 Lokacija: Ferdinandovac Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2012 u 09:01 |
|
Ljudi, izišao je novi trailer za film The Dark Knight Rises. U kinima je 20. srpnja, ali ovo vrijedi pogledati:
Jednostavno, prebrutalno! Ažurirao icemaher - 01.Svibanj/May.2012 u 18:13 |
|
|
zvone1a
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Svibanj/May.2012 u 18:14 |
|
Prebacen post.
|
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Svibanj/May.2012 u 12:27 |
|
Evo mojih prevedenih trejlera za ovaj film ;)
|
|
![]() |
|
holograf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2012 u 17:23 |
|
stigla CAM verija prije koji sat...
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 03:26 |
|
Trebao bih da odgledam prvi deo filma,iskljucivo zbog Hit Ledzera,jedan od boljih glumaca bio...samo zbog toga!!!
|
|
![]() |
|
Lithium
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 07:23 |
|
Ako se ne varam (ne gledam Betmene
), Ledžerov je drugi deo, prvi je Batman begins ![]() Sramota kolega da to ne znas ![]() Ažurirao Lithium - 29.Srpanj/Jul.2012 u 07:25 |
|
![]() |
|
zvonimir-kralj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 13.Sijecanj/Jan.2012 Lokacija: Ferdinandovac Status: Offline Points: 13 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 20:56 |
|
Heath Ledger je po meni je bio najbolji koji je glumio kao negativac u Batmanu.
I Joker je meni sasvim bolji karakter od Banea, šteta što ga nema, stvarno. Bilo bi to još više spektakularno, ali i ovako je. |
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 23:41 |
|
...ne znam kakav je Bane, ali već smo videli jednog ubilačkom strašću napojenog Jokera, a to nije Ledger...
|
|
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
|
![]() |
|
let4mi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2004 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 207 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 23:58 |
|
u ovom delu i tom hardy (koji je inace po meni fenomenalan glumac) i k.Bejli su me pre svega glasom odusevili. Glas i jednog i drugog dok glume superheroje je fenomenalan.
Sto se tice samog filma - Nolan zna da rezira i skidam kapu za to, takodje covek zna kako da zavrsi film i tu me je takodje kupio, sve ostalo... mozda mi nije bilo tako sjajno jer sam vise ocekivao. Sve u svemu - jos jedan ne tako los blokbaster. Ažurirao let4mi - 29.Srpanj/Jul.2012 u 23:59 |
|
![]() |
|
zvonimir-kralj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2012 u 23:59 |
|
Da, od Banea glas je predobar.
Zaista, film je odličan. Ali po meni se ne može uspoređivati sa Vitezom tame, puno je bolji. |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 13:35 |
|
Kontam da ovu temu čitaju ljudi koji su gledali film, pa se neću libiti da ubacim po koji spoiler:
Realno, KOLIKO sam ga čekao i očekivao, nisam baš zadovoljan. Ok je film ALI NIŠTA SPEKTAKULARNO. The Dark Knight mi je za klasu ili dve bolji. I smorila je cat žena (mada Anne Hathaway ovde izgleda za medalju) i smorio je onaj "Kosovski boj" i ne volim omiljene mi glumice kao negativce. Marion Cotillard :zajub: i mrzim foru sa "Robinom"... I NE PODNOSIM ONAKVE KRAJEVE!!!!! I ovo sve mi je ličilo na neki omaž ili neku dodelu Oskara ili... grrrrr... Od mene, više od jedne skromne šestice nema šanse da dobije. |
|
|
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 14:57 |
|
Tek na kraju sam video da Bane-a glumi Tom Hardy, celo vreme mi je izgled coveka i glas licio na Michael Chiklisa
Film je bar odlicna zabava ako ne drugo, i da, Dark Knight je bio bolji.
|
|
![]() |
|
HeadBurn3r.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2012 u 23:47 |
|
Ni ja nisam skontao da je Bej zapravo Tom Hardi. Nego, dobar film, jedan od boljih što sam gledao u poslednje vreme. En Hetavej odlična. Malo one scene kada policija kreće na Bejnovu vojsku su naivno urađene.
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2012 u 09:11 |
To ti pričam - Kosovski boj u režiji Zdravka Šotre.
|
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2012 u 12:38 |
|
Dark Knight Rises
/10 samo zbog tehničkih karakteristika i donekle gledljive priče. Naivan i teško probavljiv američki patriotski izbljuvak. Mase prosvjednika za bolji i pravedniji svijet predstavljeni kao divlji razbojnici (čak su u filmu koristili snimke sa Occupy Wall Street akcija), njihovi vođe su ludi teroristi, a milijarderi su ti koji su dobri i čine sve za našu dobrobit, čak se jedan od njih nesebično žrtvuje u besramno smiješnom kvazi socijalističkom zatvoru da bi spasio sirotinju. Nama stripovske atmosfere koja je pratila po meni jedini dobar dio ove trilogije, a to je prvi dio. Drugi dio je također debelo precijenjen isključivo zbog smrti Heath Ledgera, koliko god to neki negirali, a koji je daleko bolje uloge ostvario u npr. filmovima Candy i Ned Kelly. Jack Nicholson ga je do nogu potukao svojom izvedbom Jokera, razvalio! No, da se vratim na Dark Knight Rises, ovo je također prvi put da su eksplicitno intonirali američku himnu i radnju stavili u New York, dok svi znamo da je Gotham City metaforično, nadnacionalno mjesto. Užas...Ažurirao bubba ho-tep - 27.Studeni/Nov.2012 u 12:41 |
|
![]() |
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2012 u 20:04 |
|
Batman je uvek predstavljan kao zaštitnik sistema, i na stripu i na filmu. Stoga imperijalistički predznak koji mu se (opravdano) stavlja, ne treba da čudi. Čak mu se i obraćaju sa "gospodaru".
![]() Sam film mi se najviše dopao u franšizi, mada sam prvi uvek prezirao, a za drugi tvrdio da je prehvaljen. Nolan je pametno očistio film od najveće boljke - Batmana. Ta ideja o čoveku pod maskom koji reži i ponaša se kao da je ispao iz stripa u filmu koji teži da bude realističan, je blago rečeno bila stranputica. Sada je Batman u drugom planu, mada i ovde nemamo scenu koja bi Batmana pokazala kao čoveka. Zato je tu Baneova nadljudska pojava, gde ga Hardy igra glasom i pokretom, i čini mi se, krade svaku scenu. Gotham kao kolektivni organizam je motiv preuzet iz prethodnog filma i koliko toliko smisleno upotrebljen za razliku od bombe na trajektu iz The Dark Knight. |
|
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2012 u 20:40 |
iznenadio bih se da sam pročitao nešto drugačije
Meni je samo žao što nisam uživao u bioskopu, kao kod Bonda. Ipak je to doživljaj. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2012 u 21:44 |
|
Acane, znaš me dobro
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2012 u 09:04 |
Meni je samo žao što te ne znaju obični članovi pa ti još i poveruju ![]() |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |