Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hell Comes to Frogtown (1988)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Hell Comes to Frogtown (1988)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Hell Comes to Frogtown (1988)
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 20:39
Originalni naslov : Hell Comes to Frogtown (1988)
Alternativni naslov: -//-
Jezik: Engleski

Režiser: Donald G. Jackson, R.J. Kizer

Glumci:

Julius LeFlore - Squidlips
RCB - The Poor Dufus
Roddy Pipper - Sam Hell
William Smith - Captain Devlin / Count Sodom
Sandahl Bergman - Spangle
Peter Vere-Jones -
Bletch / Arfur the Worm (voice)

Brian Frank - Commander Toty
Nicholas Worth - Bull
blackmambaŽanr:  Akcija / Komedija / Naučna Fantastikablackmamba
Lična ocena: Čista 10!

**********                                    **********                                  **********

migichaRadnja i tematika filma;migicha

Sima Pakleni je nabildovani plavušan koji je navatan od strane medicinske ustanove u vremenu post apokalipse sa željom da bude osposobljen za terenski rad i obnovu zemlje. Njegova glavna sposobnost je što je vrlo redak potentni primerak muške vrste koji jedini može da vrati svet u normalu ubrzanim množenjem. Dobija zadatak da ode u Žabograd gde su mutirane žabe uzele pod svoje određeni broj ''plodnih'' žena, i Sima mora da ih spasi a naravno i oplodi kako bi ispunio svoju misiju.
Prati ga
Sandahl Bergman, a to vam je ona Konanova devojka u Conan the Barbarian koja izgleda fenomenalno i pasuje za ulogu pošto ume i da glumi.
Film jako preporučljiv za gledanje u društvu.

**********                                    **********                                  **********
dead-SLIKE-dead

PigPouke filma: Pig

1)  Pasivnost je vrsta religije kao i svaka druga.
2)  Katana pravi isključivo površinske rane.
3)  Bazuka staje u džep.
4)  Ples 3 zmije nije higijenski.
5)  Žene mogu da vladaju tek nakon apokalipse.
6)  Sam Hell = Sima Pakleni.
7)  Ako si nemiran, sprže ti jaja.
8)  Pivo ima specijalnu aromu kada odstoji uz radijaciju.
9)  Motorna testera je hirurški instrument.
10) Džak na glavi je medicinski preparat za bolji seksualni odnos.
11) Definicija seksualnog predatora: - Žena koja nije dugo imala odnose.

**********                                    **********                                  **********

postovanjeEksterne informacije: postovanje
~Trailer ~
~Imdb~

http://www.imdb.com/title/tt0093171/

*Sve osim ''Eksternih informacija'' je lični pregled filma*

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 20:50
Ovo se gleda radi Roddy Pippera. I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. LOLLOLLOL
What can change the nature of a man?

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 20:57
Meni je jednako legao i zbog njega i zbog Sandahl Bergman Dead take volem LOL... A i tek sam sada video u kojim je sve ona filmovima glumela Shocked... kreće dublja istraga Dead

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2011 u 22:39
Ovo sam gledao kad mi je bilo desetak godina. Taman došlo vrijeme da se podsjetim. LOL

A film sam zapamtio baš po sceni koju si postavio. Big smile

You have aroused the three snakes! grin
Na vrh
Nameless One View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nameless One Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Srpanj/Jul.2011 u 22:25
Ja ne mogu da vjerujem da sam ovo tek pogledao. Vrh! Ali, znači vrh vrhova! Ismijah se pošteno LOLLOLLOL Koji kultni trash. Ovaj film zasluženo spada u anale filmskih trasheva. Priča koja nema veze s vezom, katana koja se pojavljuje na leđima Roddy Pipera odjednom, nezaboravne tri zmije ROFL, onaj one-liner kad ulijeće u sobu: "Eat lead, froggies!", da ne spominjem ono ružičasto grobarsko auto koje neodoljivo podsjeća na Nikolinu "Ajkulu" samo što ima montiran M60 i ne zaboravimo "When Johnny Comes Marching Home", koja fura svaki put kad se pojavi "Ajkula" LOLLOLLOLLOL Oplak'o LOL

P.S.
Hvala kolegi Kampfaru na nezaboravnom prevodu koji samo on može uraditi Wink

Ažurirao Nameless One - 18.Srpanj/Jul.2011 u 22:26
What can change the nature of a man?

Na vrh
Kampfar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Nadri-talentovan

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kampfar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2011 u 01:07
Sima Pakleni i kompanija rulz Dead

Ovo je isti fazon kao Cannibal women in the avocado jungle of death. Mnogo me na to podsetilo, samo sto je ovo za klasu jace zbog glumaca, ali ni Cannibal Woman ne zaostaje po pitanju nenormalnih ideja.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.