| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sin yan aka The Stool Pigeon (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sin yan aka The Stool Pigeon (2010)Objavljeno: 08.Srpanj/Jul.2011 u 00:58 |
|
Sin yan (2010)
* The Stool Pigeon *
http://www.imdb.com/title/tt1535492/
Režija: Dante Lam
U filmu ' The Stool Pigeon' pratimo priču o kompleksnom
izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2011 u 16:06 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2021 u 12:22 |
|
Dante Lam u svom najboljem izdanju. Dvojica sjajnih protagonista iz Beast Stalker-a, Nicholas Tse i Nick Cheung menjaju svoje uloge iz dotičnog, pa je Tse ovde tip iz podzemlja a Cheung pandur.
Don Lee (Cheung) je pub specijalnog odeljenja za borbu protiv organizovanog kriminala, vrbuje doušnike koji se infiltriraju u gangsterske redove rizikujuci svoje živote. Na startu filma trenutna policijska operacija sa zasedomo dlazi dođavola, Leejev doupnik biva otkriven i iskasapljen, jedva preživljava uz teške psihičke traume. Vreme prolazi, Lee nastavlja da obavlja svoj posao, spolja hladan, no iznutra gonjen krivicom, kako zbog privatnog života,gubitka supruge, tako i zbog svesti o tome koliko mu sama profesija sakati živote njegovih saradnika za koje se Cheung vezuje. Na scenu stupa i mladi krimos Ghost Jr. (Tse), koji je dobar deo mladosti proveo iza rešetaka, te po isteku robije samo želi da se sredi i da izvuče sestru koja otplaćuje veliki dug njihovog oca lokalnom gangsteru. U gradu je ponovo zloglasna i brutalna banda pljačkaša juvelirnica i Cheung nudi Ghost-u saradnju sa policijom, regularnu platu i pomoć oko izvlačenja njegove sestre sa ulice, ukoliko se Ghost infiltrira među gangstere… Film zapravo tek tu počinje i stvari se,naravno,iz minuta u minut komplikuju, sa sve toplim odnosom koji Ghost razvija sa Dee, devojkom lidera bande… Meni jedan od najboljih Lamovih filmova, ponovo sjajno žanrovsko kombinovanje, odličan neo noir ambijent, fino napisani i odglumljeni progonjeni i depresivni likovi u igri za koju svi znaju da je veća od njih samih i da nema lakog (ako ikakvog) izlaza, sa finim akcionim deonicama, sjajnom mjuzom u pozadini,zapaljivo napaljivom (heh, eto i lirike) Guey Lun Mei kao Dee… Ma ne znam sta više mogu očekivati od žanrovskog filma, svaka preporuka…eto uz dodatak da bi uz ovaj film valjalo pogledati i Beast Stalker. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |