Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - IZDVOJITI ODREDJENE SCENE IZ DVD
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

IZDVOJITI ODREDJENE SCENE IZ DVD

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
LASERKO View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LASERKO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: IZDVOJITI ODREDJENE SCENE IZ DVD
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2004 u 08:41

pozdrav svima

1. dobio sam originalni dvd s nekim spotovima,ali me zanimaju samo odredjeni spotovi,pa me zanima kako da odvojim te odredjene spotove ali da ne moram da kodiram cijeli dvd

2.imam jedan dokumentarac u divx i sad bih neke dijelove si odvojio koji su mi bitni  kako da to uradim ali da nemoram taj dio koji sam odvojio ponovo kodirati,postoji li neki program koji taj dio divx u sekundi odvoji od ostaloga dijela i napravi novi divx kao naprimjer program koji radi s mpeg fajlovima MPEG-VCR koji u sekundi bez ponovnog kodiranje odvoji dio mpeg

hvala unaprijed

Na vrh
Tihomir View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tihomir Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 18:56
Di mogu nabaviti dvdshrink?
Na vrh
nidzom View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nidzom Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2005 u 20:15
DVD Shrink mozes skinuti sa sledece adrese : http://www.mrbass.org/dvdshrink/ . Inace je besplatan pa ti nije potreban Serial Number ili Crack za njega. Uzivaj!

Ažurirao nidzom
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.