Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware > Satelitska i zemaljska televizija
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kljucevi za bullsat
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kljucevi za bullsat

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bachke View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bachke Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kljucevi za bullsat
    Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:26
‎13-06.2011 Bulsat (39°E) 
KEY 03: 4B95529E76429CD4D
13-06.2011 Bulsat (39°E) 

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:38
Ako misliš postavljati ključeve za kodirane satelitske programe, morat ću te razočarati. I to se smatra oblikom piraterije, a koliko se sjećam čak su i neke "card shering" grupe došle pod udar policije.
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 12:26

Ma hajde mafijo, da li znas odakle gomila dobrih filmova u vreme kada nije bilo pristojnog interneta? Snimeljeno sa satelita. Ili skinuto sa satelita (offline download).

Dobra stara sky star 2 kartica bi mogla mozda ponovo da uleti u svoj slot...hmmmmmm...

Da vidimo sta to nudi bulsat.

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 20:05
Neće da te obraduje ni ponuda ni kvalitet slike. O većini kanala u 4:3 i da ne govorim. Pa još bugarski titl, mmmm....
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 16:31

Cek, cek......ja sam koristio dobri stari PROG DVB, dakle nisam morao pratiti titlove ako nisam  hteo, ali bitan mi je audio. Sto se tice kvaliteta slike, kako mislis da me nece obradovati?

Uvek je bio pristojan. Sta smatras da bi sad moglo da se prati a da bude zanimljivo/kvalitetno?

Koji satelit, koji paket? Jasno mi je da je digital + bez premca, ali nije dostupan. Sta je dostupno a valja cemu?

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
bobiska View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bobiska Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 21:13
Valjda su samo Bugari dostupni, ali nisam palio moj dreambox bar mesec dana (leto, jbg...). Slika na njihovim kanalima mi je uvek bila nekako šugava, slabo sam ih gledao jer je na više kanala hardcoded titl koji ne može da se skloni. Nekako mi je sve to out od kako imamo brzi net, pa dok odgledam delić onoga šta poskidam, nema se vremena i za satelit, osim za poneki sport.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.