| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
kljucevi za bullsat |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bachke
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: kljucevi za bullsatObjavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:26 |
|
13-06.2011 Bulsat (39°E)
KEY 03: 4B95529E76429CD4D13-06.2011 Bulsat (39°E) |
|
![]() |
|
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 11:38 |
|
Ako misliš postavljati ključeve za kodirane satelitske programe, morat ću te razočarati. I to se smatra oblikom piraterije, a koliko se sjećam čak su i neke "card shering" grupe došle pod udar policije.
|
|
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 12:26 |
|
Ma hajde mafijo, da li znas odakle gomila dobrih filmova u vreme kada nije bilo pristojnog interneta? Snimeljeno sa satelita. Ili skinuto sa satelita (offline download). Dobra stara sky star 2 kartica bi mogla mozda ponovo da uleti u svoj slot...hmmmmmm... Da vidimo sta to nudi bulsat. |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2011 u 20:05 |
|
Neće da te obraduje ni ponuda ni kvalitet slike. O većini kanala u 4:3 i da ne govorim. Pa još bugarski titl, mmmm....
|
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 16:31 |
|
Cek, cek......ja sam koristio dobri stari PROG DVB, dakle nisam morao pratiti titlove ako nisam hteo, ali bitan mi je audio. Sto se tice kvaliteta slike, kako mislis da me nece obradovati? Uvek je bio pristojan. Sta smatras da bi sad moglo da se prati a da bude zanimljivo/kvalitetno? Koji satelit, koji paket? Jasno mi je da je digital + bez premca, ali nije dostupan. Sta je dostupno a valja cemu? |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2011 u 21:13 |
|
Valjda su samo Bugari dostupni, ali nisam palio moj dreambox bar mesec dana (leto, jbg...). Slika na njihovim kanalima mi je uvek bila nekako šugava, slabo sam ih gledao jer je na više kanala hardcoded titl koji ne može da se skloni. Nekako mi je sve to out od kako imamo brzi net, pa dok odgledam delić onoga šta poskidam, nema se vremena i za satelit, osim za poneki sport.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |