| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
PROBLEM sa player-om |
Odgovori
|
| Korisnik | |
filip-djurovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 05.Lipanj/Jun.2011 Lokacija: berlin, germany Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: PROBLEM sa player-omObjavljeno: 05.Lipanj/Jun.2011 u 23:38 |
|
POzdrav.. Imam problem,sa player-om.. tj. ne znam sa chim.. :) Ali... Kad' pustim film,u mom sluchaju,preko bs-player-a,ili mv2,sve je ok,dok' je na malom prozoru,chim uvecam sliku,tj. stavim preko celog ekrana... Deshava se,da mi filmovi seckaju,kasne,zvuk se ne uklapa.. A chim vratim na mali prozor.. Sve je ok... Da li neko zna,kako da reshim ovo.. ? Hvala...
|
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 00:09 |
|
Post premešten gde treba, bez ankete.
Napiši osnovne podatke o svom kompu. (procesor, grafička, ram...) Liči na zauzetost procesora i lošu grafiku, ali... |
|
![]() |
|
filip-djurovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 05.Lipanj/Jun.2011 Lokacija: berlin, germany Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 00:18 |
|
Pa nemam pojma.. :/ Pre je bilo sve ok.. Pre Reinstala Windows-a.. :/
Intel (R) Pentium(R) Dual CPU T3200 @2.00GHz 2.00GHz Ram : 2GB Grafa : standard VGA Graphic Adapter 256 mb... |
|
![]() |
|
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 00:30 |
|
Ne bi smelo da se dešava. Otvori task manager i pogledaj procese, koliko ti koji od njih zauzima procesor i memoriju. Sve što ti izgleda nenormalno (najčešće ide od 0-5 pa do 100% zauzeća procesora) eliminiši, pa onda vidi kako će se ponašati plejeri. Možda ti je instalirano nešto što ne bi smelo da bude, obično maliciozni softver, zamaskiran kao nešto korisno. Grafika ti je integrisana ili? Mada, bez obzira na to trebalo bi da normalno pušta video materijal. Možda problem sa kodecima?
|
|
![]() |
|
filip-djurovic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 00:40 |
|
Pogledao sam sad'... Nemam nishta spec. CPU Usage mi se vrti oko 9% :/ Stvarno ne znam....
Da. Grafa je integrisana.. A codec's.. Pa ne znam.. Skinuo sam one,koje mi je BS player ponudio.. :/ |
|
![]() |
|
bobiska
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 31.Svibanj/May.2005 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 785 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 10:57 |
|
HD ili divx? Pre reinsttalacije sistema si gledao avi, a sada mkv, pa sugava graficka ovo-ono...? Ako nije to, ubaci nove drivere za graficku. |
|
![]() |
|
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2011 u 11:10 |
|
KM player i sve je ok....
|
|
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |